Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nέο ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη ανοίγει η Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, με το άνοιγμα του Dolce by Wyndham Barcelona Resort.

Το θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στο Sant Esteve de Sesrovires, λιγότερο από 30 λεπτά από το αεροδρόμιο Josep Tarradellas Barcelona – El Prat και 45 λεπτά από το κέντρο της Βαρκελώνης, διαθέτει 150 δωμάτια. Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Με περισσότερα από 600 τ.μ. χώρων συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο είναι άρτια εξοπλισμένο για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για φυσικές συναντήσεις. Διαθέτει επίσης ένα σπα και κέντρο ευεξίας με αναζωογονητικές θεραπείες και δραστηριότητες, καθώς και πρόσβαση στην περιοχή Penedes Wine Region DOC, διάσημη για την παραγωγή Cava, του αφρώδους κρασιού της περιοχής.

Το Dolce by Wyndham Barcelona Resort ακολουθεί τα άλλα πρόσφατα ανοίγματα του brand Dolce Hotels and Resorts by Wyndham στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı, το πρώτο ξενοδοχείο Dolce που άνοιξε στην Τουρκία, και του Dolce by Wyndham Versailles – Domaine du Montcel, που βρίσκεται στις Βερσαλλίες της Γαλλίας.

Σχετικά, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής:

«Το άνοιγμα στη Βαρκελώνη σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην επέκταση του πολυτελούς μας brand, Dolce By Wyndham, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να επωφεληθούν από την αυξανόμενη αγορά των εταιρικών ταξιδιών. Αυτό το εκπληκτικό θέρετρο βυθίζει τους επισκέπτες σε φανταστικά περιβάλλοντα, όπου μπορούν να συνδεθούν, να δημιουργήσουν και να ανακαλύψουν. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για ταξίδι αναψυχής, προσκαλούμε τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να βιώσουν την ξεχωριστή και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα του Dolce By Wyndham Barcelona Resort».

Από την πλευράς της, η κα Maria Rosa Barcia, Asset Manager, Dolce by Wyndham Barcelona Resort, ανέφερε τα εξής:

«Με την αυξανόμενη ζήτηση για φυσικά συνέδρια και εκδηλώσεις, μετά τη μετάβαση στην εξ’ αποστάσεως εργασία και στις εικονικές εναλλακτικές, το νέο μας θέρετρο στη Βαρκελώνη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία για επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής. Το ταλαντούχο προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στην προσφορά κορυφαίων υπηρεσιών, ενώ οι επισκέπτες επωφελούνται από την προνομιακή τοποθεσία και τη γκάμα των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για μια ισπανική απόδραση, για συναντήσεις, συνέδρια και άλλα».

Ένας ήσυχος Παράδεισος

Στα ευρύχωρα δωμάτια του Dolce by Wyndham Barcelona Resort, ο σύγχρονος εσωτερικός σχεδιασμός συνδυάζεται με την μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση του ξενοδοχείου, αντικατοπτρίζοντας τη μεσογειακή παράδοση της Βαρκελώνης. Η ημέρα ξεκινά με πρωινό στο εστιατόριο Terroir by Paradís, με μεσογειακή κουζίνα που παρασκευάζεται από τοπικά και εποχιακά υλικά. Ο διάκοσμος και τα μεγάλα παράθυρα του εστιατορίου, προσφέρουν πανοραμική θέα στο κοντινό γήπεδο γκολφ και στην οροσειρά Montserrat.

Στο παρακείμενο Barcelona Golf Club, σχεδιασμένο από τον José María Olazábal, οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν γκολφ, κάτω από την οροσειρά, και στη συνέχεια να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ, ή και να ξεκουραστούν στις εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες του θερέτρου. Περαιτέρω, το κέντρο ευεξίας διαθέτει 5 δωμάτια θεραπείας, όπου προσφέρονται εξατομικευμένες θεραπείες μασάζ, περιποιήσεις προσώπου ή θεραπείες σώματος, μέρος των υπηρεσιών NRGY concept που περιλαμβάνουν επίσης θεραπείες ευεξίας και ευζωίας.

Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Terroir Bar, γνωστό για τα καινοτόμα κοκτέιλ του, όπως είναι το χαρακτηριστικό «Terroir Nest» και να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά κρασιά και ποτά.

Τα δωμάτια στο Dolce by Wyndham Barcelona Resort διαθέτουν δωρεάν υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, μίνι ψυγεία και μηχανές εσπρέσο, καθώς και πολυτελή προϊόντα περιποίησης και ντους. Είτε ο επισκέπτης ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, το θέρετρο προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και έμπνευσης, προσκαλώντας τον να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτό το ήρεμο και γραφικό περιβάλλον.

Το νέο ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί σε άλλα θέρετρα της Wyndham στην Ισπανία, όπως είναι τα Wyndham Grand Costa Del Sol, Wyndham Residences Costa Adeje και Ramada Resort by Wyndham Puerto de Mazarron. Η αποστολή όλων των ξενοδοχείων της Wyndham, είναι να κάνει τα ταξίδια σε ξενοδοχεία δυνατά για όλους.

Όπως όλα τα ξενοδοχεία Dolce, το Dolce by Wyndham Barcelona Resort συμμετέχει στο Wyndham Rewards® , το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της Wyndham με πάνω από 60.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και ενοικιαζόμενα καταλύματα παγκοσμίως.

Related posts

Intralot: Αύξηση 4,9% στα EBITDA 9μηνου

admin

Motor Oil: Χρηματοδότηση 127 εκατ. ευρώ από Innovation Fund για «πράσινο έργο»

admin

Πρωταθλήτρια η πειρατεία στις αθλητικές πλατφόρμες

admin

To Google Street View επιστρέφει στους δρόμους της Ελλάδας

admin

Κέκροψ: Δυσάρεστη αλλά αμετάκλητη η απόφαση του δικαστηρίου

admin

Π. Πετρόπουλος: Προσφυγή για το διαγωνισμό των 250 λεωφορείων

admin

ΟΛΘ: Στις 23 Ιουνίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις υποτροφίες της Cosmote

admin

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων ο Γιάννης Παπαχρήστου

admin