Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Med: Απορροφά τρεις εταιρίες, σχέδιο για τουριστικό project

Η Εταιρεία «MED Α.Β.Ε.Ε.» με ανάρτησή της στο χρηματιστήριο ανακοινώνει την έναρξη διαπραγματεύσεων με σκοπό να προβεί στην συγχώνευση δι’ απορροφήσεως των κατωτέρω εταιρειών:

1) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΝΥΞ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΟΝΥΞ Α.E.», με Α.Φ.Μ. 800897855 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 144428704000 και Α.Μ. ΕΒΕΘ 61854, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται σύμφωνα με τον καταστατικό της σκοπό, μεταξύ άλλων, στον τομέα των τουριστικών και αγροτουριστικών επιχειρήσεων καθώς και στο ευρύτερο πεδίο αξιοποίησης της γεωθερμικής ενέργειας – γεωργικής καλλιέργειας.

2) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «GREEN HOPE ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «GREEN HOPE», με Α.Φ.Μ. 999716950 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 043791106000 και Α.Μ. ΕΕΘ 108934, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται σύμφωνα με τον καταστατικό της σκοπό, μεταξύ άλλων, στην βιολογική διαχείριση καλλιεργειών για την παραγωγή και εμπορία ποιοτικότερων αγροτικών προϊόντων «καθαρών» από χημικές ουσίες, καθώς και στην δημιουργία και εκμετάλλευση αγροτοτουριστικών η τουριστικών εγκαταστάσεων για την διάδοση και προώθηση του πολιτισμού της Ελληνικής Υπαίθρου.

3) της μονοπρόσωπης ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΓΑΝΩΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΓΑΝΩΡ», με Α.Φ.Μ. 801063060 της Δ.Ο.Υ. Ε’ Θεσσαλονίκης, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 148213604000 και Α.Μ. ΕΒΕΘ 63326, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται σύμφωνα με τον καταστατικό της σκοπό, μεταξύ άλλων, στη διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων.

Οι ως άνω εταιρείες έχουν στην ιδιοκτησία τους αγροτεμάχια υψηλής αγοραίας αξίας, σε προνομιακή τοποθεσία (Sani Area Chalkidiki), η ομαδοποίηση- γειτνίαση των οποίων επιτρέπει την πραγματοποίηση επενδυτικών τουριστικών σχεδίων.

Η επικείμενη συγχώνευση τυγχάνει άκρως συμφέρουσα για την Εταιρεία καθώς θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει τις δραστηριότητές της σε τομείς πέραν της παραγωγής και εμπορίας ενδυμάτων και να επιτύχει την ανάπτυξή της πέραν των υφιστάμενων στενών κλαδικών, εμπορικών ορίων, εκμεταλλευόμενη τη σημαντική ενίσχυση των στοιχείων του ενεργητικού της και με κύριο στόχο την επαύξηση της περιουσίας των μετόχων.

Η Εταιρεία μας προτίθεται να προβεί στη νόμιμη δημοσίευση, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, για κάθε σημαντική εξέλιξη που τυχόν λάβει χώρα κατά τις διαπραγματεύσεις της ως άνω συγχώνευσης, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Related posts

Epsilon Net: Αλμα 42,9% στα κέρδη προ φόρων το πρώτο τρίμηνο

admin

Σαράντης: Μπαίνει στα φαρμακεία με δικό του premium προϊόν

admin

Ideal: Εκτελεστικό μέλος του ΔΣ ο πρόεδρος κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

admin

Ελληνικό: Προχωρούν εργασίες και πωλήσεις στα οικιστικά projects

admin

Τετραπλασίασε τα περιθώρια κέρδους η ΦΑΓΕ

admin

Προσλήψεις 169 εργαζομένων στη ΔΕΗ με συμβάσεις αορίστου χρόνου

admin

Πόσο και γιατί ακρίβυναν φέτος κατσικάκι και αρνάκι

admin

Meliá Hotels: Αύξηση στη ζήτηση σε Κρήτη και Ρόδο

admin

Το πράσινο πιστοποιητικό ανεβάζει προσδοκίες στην Aegean

admin