Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

JP Morgan: Εξαιρετική η δικαστική απόφαση για εμάς και τη Viva

«Η σημερινή κρίση είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την JP Morgan και για τη Viva, χαράσσοντας μια εμπορική πορεία προς τα εμπρός» υποστηρίζει η JP Morgan σε ανακοίνωσή της, κινούμενη σε διαφορετικό μήκος κύματος από αυτό της ανακοίνωσης του Χάρη Καρώνη.

«Με ένα οικονομικό μερίδιο στην εταιρεία, έχουμε επανειλημμένα προσφέρει τρόπους για να βοηθήσουμε την εταιρεία να επεκταθεί και να πετύχει. Το δικαστήριο έχει παράσχει τώρα ένα κρίσιμο βήμα για να προχωρήσουμε με δίκαιες και διαφανείς αποτιμήσεις – οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν την πώληση της Viva σύντομα (σ.σ. την αγορά του ποσοστού της πλευράς Καρώνη), προτού η αγορά συγχωνεύσεων και εξαγορών Fintech “μαλακώσει” περαιτέρω.

Ο δικαστής επιβεβαίωσε επίσης ότι η Viva υπόκειται σε νομικούς περιορισμούς των ΗΠΑ, κάτι που λέγαμε στη διοικητική ομάδα της Viva από την αρχή, και απέρριψε κατηγορηματικά κάθε υπόδειξη ότι η JP Morgan προσπαθούσε να μειώσει την αξία της Viva και να την αποτρέψει από την ανάπτυξή της. Ήταν πάντα πρόθεσή μας να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της Viva, στις ΗΠΑ ή αλλού, με την επιφύλαξη του απαραίτητου ρυθμιστικού πλαισίου.

Παραμένουμε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη και επέκταση της Viva σε συνεργασία με την WRL προς όφελος των πελατών, των εργαζομένων και της ευρύτερης ελληνικής βιομηχανίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

* Δείτε την απόφαση στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

Related posts

Βαρύ πρόστιμο στην BIC, πουλούσε ακριβά στυλό και μολύβια

admin

Ενεργοβόρες βιομηχανίες: Η ΡΑΕ να ελέγξει τη ΔΕΔΑ για καταχρηστική πρακτική

admin

Τρισδιάτατη απεικόνιση αποτελέσματος στο «Χίλιες και μια Τύχες» του Σκρατς

admin

Δημιουργείται ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα

admin

Zara: Επιθετική στρατηγική με μπαράζ συγχωνεύσεων 7+1 θυγατρικών 

admin

Με τη SKY express συνεργάζεται η Freenow

admin

ΕΡΓΟΣΕ: Στην κοινοπραξία της Intrakat το έργο στον Κεντρικό Σταθμό Αθηνών

admin

Τους πρώτους επισκέπτες υποδέχτηκε σήμερα το W Costa Navarino

admin

Επιπλέον 1,6% της «Ελληνικής» απέκτησε η Eurobank

admin