Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ολοκληρώνει τη μετάβαση του κεντρικού συστήματος της BCLC στο cloud οικοσύστημα LotosX Omni

Η INTRALOT Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή μετάβαση του συστήματος τυχερών παιχνιδιών της British Columbia Lottery Corporation (BCLC) στο καινοτόμο cloud οικοσύστημα LotosX Omni της INTRALOT.

Το επίτευγμα αυτό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την INTRALOT στη Βόρεια Αμερική, ενώ καθιστά τη BCLC μία από τις πρώτες λοταρίες στον κόσμο που υιοθετεί ένα σύστημα τυχερών παιχνιδιών βασισμένο εξ ολοκλήρου στο cloud. Το σύστημα είναι πλέον σε λειτουργία με τα τερματικά επόμενης γενιάς της INTRALOT να έχουν εγκατασταθεί στο δίκτυο λιανικής της BCLC και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την περιφέρεια της Βritish Columbia. Η BCLC και η INTRALOT εργάστηκαν από κοινού για να διασφαλίσουν τη μετάβαση στο νέο κεντρικό σύστημα τυχερών παιχνιδιών της Λοταρίας.

Το πρωτοποριακό οικοσύστημα LotosX Omni της INTRALOT θα ενισχύσει την ικανότητα της Λοταρίας να παρέχει μια αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού που ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του παίκτη, διατηρώντας την απαράμιλλη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της.

Παράλληλες ομάδες εργασίας εγκατέστησαν επιτυχώς περίπου 8.000 τερματικά λοταρίας σε 3.400 σημεία, συγκεκριμένα το τερματικό ναυαρχίδα της INTRALOT, PhotonX, compact τερματικά και τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης. Τα τερματικά της INTRALOT θα συμβάλουν στον μετασχηματισμό του δικτύου λιανικής της BCLC παρέχοντας προηγμένες λειτουργίες, μεγαλύτερη ασφάλεια, βελτιωμένη διεπαφή χρήστη (user interface) και αυξημένη παραγωγικότητα στην πρώτη γραμμή.

Επιπλέον, η εγκατάσταση του συστήματος Digital Signage θα δώσει τη δυνατότητα στη Λοταρία να επικοινωνεί ενεργά με τους παίκτες στα πρακτορεία. Το έργο αυτό αποτελεί ορόσημο για την INTRALOT και σημείο αναφοράς για την αγορά τυχερών παιχνιδιών λοταρίας στη Βόρεια Αμερική με την πρώτη ολοκληρωμένη εγκατάσταση του LotosX Omni στην περιοχή.

Ο Pat Davis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BCLC, δήλωσε: «Η BCLC είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο σύστημα τυχερών παιχνιδιών και τα νέα της τερματικά στους παίκτες όλης της περιφέρειας. Αυτή η μετάβαση στη νέα πλατφόρμα LotosX Omni της INTRALOT θα συμβάλει στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών της British Columbia, συνεισφέροντας παράλληλα και στην τοπική κοινότητα. Προσβλέπουμε σε αυτή τη συνεργασία μας με την INTRALOT, ενώ συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη της INTRALOT και της BCLC για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους για την επίτευξη αυτού του σκοπού που αποτελεί ορόσημο για εμάς».

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης της BCLC, υποστηρίζοντας το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού της Λοταρίας και τις προσπάθειές της για βιώσιμη ανάπτυξη στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Το οικοσύστημα λοταρίας της INTRALOT έρχεται να απλουστεύσει τη λειτουργία της Λοταρίας, προσφέροντας μια ψηφιακή εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο διάθεσης στην αγορά και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη BCLC για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία της, που είχε ως αποτέλεσμα την εύρυθμη μετάβαση στο νέο σύστημα, και συνεχίζουμε τη στήριξή μας στη Λοταρία για τη συνεισφορά εσόδων στην περιφέρεια της Βritish Columbia σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και τα κοινοτικά προγράμματα».

Related posts

Νέο αναβαθμισμένο κατάστημα Public στο Γέρακα

admin

kIEFER: Νέα μονάδα βιοαερίου στα Σέρβια Κοζάνης

admin

Εθνική Τράπεζα: Ξεκινά άμεσα η μεταφορά των καταθετικών λογαριασμών της Olympus Bank

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δεν επετεύχθη απαρτία στις Συνελεύσεις των ομολογιούχων

admin

Dual Hellas: Εκπαίδευση για τρεις ειδικότητες σε τουρισμό-εστίαση

admin

Ηρακλής: Τρισδιάστατη εκτύπωση σκυροδέματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα

admin

ΕΜΕΑ Finance: Βραβείο για τη συγχώνευση Alpha Bank Romania και UniCredit Romania

admin

Νέα εξαγορά στη Βόρεια Ελλάδα από θυγατρική της Sunlight

admin

Τριπλή διάκριση για την Info Quest Technologies στα Cloud Computing Awards

admin