Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Επέκταση συμβολαίων σε Ολλανδία και Ιρλανδία

Η INTRALOT Α.Ε. ανακοινώνει την ενεργοποίηση της τριετούς επέκτασης του συμβολαίου της θυγατρικής της στην Ολλανδία, INTRALOT BENELUX BV, με την κρατική Λοταρία της Ολλανδίας, Nederlandse Loterij Organisatie (NLO), για τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και διαχείρισης του στοιχηματικού προϊόντος «TOTO» στο επίγειο δίκτυο της Λοταρίας.

Το TOTO αποτελεί το εμπορικό σήμα αθλητικού στοιχήματος της NLO το οποίο διατίθεται μέσω ενός δικτύου λιανικής 4.000 σημείων. Η τριετής επέκταση του συμβολαίου έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Το συμβόλαιο αφορά στην παροχή της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion, ενώ περιλαμβάνει και υπηρεσίες trading και διαχείρισης κινδύνου σε συνδυασμό με υπηρεσίες εποπτείας και αξιολόγησης της απόδοσης για τη λειτουργία των παιχνιδιών TOTO που διεξάγονται μέσω των τερματικών Photon της INTRALOT.

Επέκταση συμβολαίου και στην Ιρλανδία

Η INTRALOT A.E. ανακοινώνει την τριετή επέκταση του συμβολαίου της θυγατρικής της στην Ιρλανδία, INTRALOT Ireland Ltd., με την Premier Lotteries Ireland DAC (PLI) έως τον Νοέμβριο του 2027. Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει το προηγμένο κεντρικό λοταριακό σύστημα της για τη λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας μέσω ενός δικτύου λιανικής 4.300 τερματικών της INTRALOT, εξυπηρετώντας επιπλέον τους παίκτες μέσω κινητού και διαδικτύου.

Related posts

AVE: Τα φετινά σχέδια στον κλάδο των τροφίμων

admin

Νέα λύση λιανικής Microsoft Cloud παρουσίασε η EY

admin

Mytilineos: Σύμβαση για γραμμή μεταφοράς ρεύματος μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας

admin

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας: Πάγωμα εισφορών και ρύθμιση οφειλών

admin

Νέος οικονομικός διευθυντής στην Trade Estates ο Ανδρέας Σκύρλας

admin

Βράβευση του ΤΧΣ στα Procurement Excellence Awards

admin

Σαράντης: Η διάρθρωση της συναλλαγής για την εξαγορά της Stella Pack

admin

Τέσσερα νέα στελέχη εντάσσονται στην Αγγελάκης AE

admin

CNL Capital: Η Νικολέττα Παναγιωτοπούλου εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

admin