Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ανάπτυξη και κερδοφορία από ΗΠΑ και νέα συμβόλαια

Η θυγατρική στην Αμερική και οι προοπτικές της αλλά και τα νέα συμβόλαια που διεκδικεί η Intralot θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την αύξηση της κερδοφορίας το 2024.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του Α΄ τριμήνου του 2024 ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Intralοt Ν. Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι περιμένει ανάπτυξη μεγεθών από την Αμερική και κυρίως από τα νέα συμβόλαια που διεκδικεί η εταιρεία το 2024.

«Περιμένουμε την ανάπτυξη από τις ΗΠΑ, αλλά κυρίως από τα νέα συμβόλαια. Κροατία, Ολλανδία, Τουρκία και Αμερική όπου έχουμε επενδύσει αναμένουμε αύξηση επιδόσεων, ενώ και στην Αργεντινή που παρουσίασε αρνητικές επιδόσεις υπάρχει μια σταθερότητα προς το παρόν», είπε ο κ. Νικολακόπουλος.

Μάλιστα για το θέμα της Αργεντινής υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αναλυτές με τη διοίκηση της εταιρείας να δηλώνει πως η κατάσταση εξομαλύνεται.

Ειδικότερα για την Τουρκία υποστήριξε ότι επενδύουν εκεί καθώς πιστεύουν ότι υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσουν την επιθετική πολιτική.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα συμβόλαια που αναμένεται να κερδίσει τελικά η Intralοt ο κ. Νικολακόπουλος είπε ότι βλέπουν που υπάρχει ευκαιρία και ακολουθούν τους διαγωνισμούς που βγαίνουν στον «αέρα». Αναφερόμενος στο 2024 ο κ. Νικολακόπουλος υποστήριξέ ότι αναμένουν μία καλή πορεία, καθώς δεν περιμένουν αρνητικά γεγονότα μέσα στην χρονιά.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κρατήσει και τις δύο θέσεις τόσο στην Intralot, όσο και στη θυγατρική στις ΗΠΑ δεν ξεκαθάρισε αν έχει ληφθεί σχετική απόφαση αλλά ανέφερε ότι οι περισσότερες ευκαιρίες είναι στις ΗΠΑ .

Related posts

ΕΣΗΕΑ: Καταστρατηγεί κάθε έννοια διαφάνειας η ΕΡΤ

admin

Attica Group: Πιστοποίηση ISO για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

admin

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκληρώθηκαν αιολικά πάρκα 40 MW στη Δυτική Μακεδονία

admin

Ελτον Χημικά: Τριπλασιάζει αποθήκες, σκέφτεται είσοδο στην παραγωγή

admin

Ideal: Η Ελένη Τζάκου– Λαμπροπούλου νέο μέλος στο ΔΣ

admin

ΕΚΤΕΡ: Μέρισμα €0,114/μετοχή και stock split 2ν/1π ενέκρινε η ΓΣ

admin

Interlife: Στα 17,3 εκατ. τα προ φόρων κέρδη του 2023

admin

Εθνική Τράπεζα: Εβγαλε προς τιτλοποίηση NPEs 600 εκατ. ευρώ

admin

Συμφωνία $2,2 εκατ. με το ΥΠΑΜ των ΗΠΑ υπέγραψε η Advent Technologies

admin