Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intercontinental ΑΕΕΑΠ: Με 27,02% η BriQ Properties, στο 51,76% το ποσοστό της Ajolico

H INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΕΕΑΠ, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό κατόπιν σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε από την εταιρεία με την επωνυμία «BriQ Properties» και την εταιρεία με την επωνυμία Ajolico Trading Limited, ότι επήλθε μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας λόγω απόκτησης και διάθεσης σημαντικών συμμετοχών.

Ειδικότερα, η Εταιρεία γνωστοποιεί ότι στις 11 Οκτωβρίου 2024 η BriQ απέκτησε από την Ajolico δυνάμει της από 10 Οκτωβρίου 2024 σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών, δύο εκατομμύρια οκτακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες εννιακόσιες σαράντα εννέα (2.836.949) μετοχές μετά δικαιώματος ψήφου εκδόσεως της Εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 27,02% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Σε ακολουθία της ανωτέρω διάθεσης και απόκτησης σημαντικών συμμετοχών και σύμφωνα με τις γνωστοποιήσεις της BriQ και της Ajolico:

(α) Η BriQ κατέχει δύο εκατομμύρια οκτακόσιες τριάντα έξι χιλιάδες εννιακόσιες σαράντα εννέα (2.836.949) μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 27,02% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ενώ δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο στα πλαίσια του ν. 3556/2007, και

(β) Η Ajolico κατέχει πέντε εκατομμύρια τετρακόσιες τριάντα πέντε χιλιάδες ογδόντα (5.435.080) μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 51,76% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ενώ δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο στα πλαίσια του ν. 3556/2007.

Related posts

Δωρεά 40 υπολογιστών σε σχολεία της Κρήτης από την Τράπεζα Χανίων

admin

Frigoglass: Η δομή της συμφωνίας με ομολογιούχους και το εξοντωτικό dillution

admin

Συμμετοχή ΟΤΕ στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο 5G-ERA

admin

Vidavo: Επιτυχής ολοκλήρωση έργου ψηφιακής μεταρρύθμισης υγείας

admin

ΓΕΚ ΤΈΡΝΑ: Αυξημένα στα 123 εκατ. τα EBITDA το α’ τρίμηνο

admin

Raben: Επένδυση €10 εκατ. για κέντρο logistics στη Θεσσαλονίκη

admin

Martin Brandenburger (Lidl): Πληρώνουμε τους προμηθευτές σε 41 μέρες

admin

Cenergy: Συμφωνία Hellenic Cables με Energinet για την προμήθεια καλωδίων υψηλής τάσης

admin

MIG: Στις 16 Νοεμβρίου η ΓΣ για διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας

admin