Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Box Now επεκτείνεται στην Κέρκυρα με 500 θυρίδες

Η Box Now, η εταιρεία αποστολής/παραλαβής δεμάτων στο πλαίσιο της επέκτασης του δίκτυού της προχωράει, μετά την Κρήτη, στην τοποθέτηση lockers και σε άλλο ένα νησί, την Κέρκυρα, αναφερει ανακοίνωση.

Τώρα οι Κερκυραίοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να στέλνουν τα δέματα τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ποτέ στα πράσινα lockers της Box Now, χρησιμοποιώντας μια από τις 500 θυρίδες που είναι ήδη τοποθετημένες σε έξι περιοχές του νησιού, από το κέντρο της Κέρκυρας μέχρι και την Παλαιοκαστρίτσα!

Πώς θα γίνει αυτό; Ο τρόπος είναι απλός: Μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop επιλέγοντας «Παράδοση από Θυρίδα Box Now» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που βρίσκεται κοντά σας. Όταν το δέμα σας φτάσει στο επιλεγμένο locker λαμβάνετε έναν κωδικό PIN τον οποίο καταχωρείτε στο μηχάνημα και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Επιπλέον με την υπηρεσία «Στείλε Δέμα» από locker σε Locker της Box Now, μπορείτε να στέλνετε δέμα από Locker σε Locker πανελλαδικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όσο για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας, η Box Now διαθέτει το νέο Box Now Mobile Application το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play, για να έχετε εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες και προηγούμενες παραγγελίες σας, και real time ενημέρωση με push notifications για την πορεία των δεμάτων σας.

Related posts

Μπλε Κέδρος σε Υπ. Τουρισμού: Δεν είναι σύννομη η έκδοση πράξης μερικής σφράγισης

admin

Deal ΓΕΚ Τέρνα με Noval-Brooklane για συγκρότημα γραφείων στο Μαρούσι

admin

Epsilon Net: Αύξηση τζίρου 24% στα 93,2 εκατ. ευρώ το 2023

admin

Mytilineos: Εσπασαν το φράγμα του 1 δισ. ευρώ τα EBITDA, μέρισμα €1,5

admin

ΕΛΠΕ: Εντάσσεται σε διεθνή πρωτοβουλία για συνθετικά καύσιμα μηδενικού αποτυπώματος

admin

Ανοιξε ξανά το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα

admin

Σύσφιξη συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΛΣΤΑΤ

admin

Νέες παγκόσμιες διακρίσεις της Eurobank Factors

admin

Logismos: Κέρδη και αύξηση τζίρου 21% το 2022

admin