Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Entersoft για Δημόσια Προσφορά: Δίκαιο και εύλογο το προσφερόμενο αντάλλαγμα

Entersoft για Δημόσια Προσφορά: Δίκαιο και εύλογο το προσφερόμενο αντάλλαγμα

«Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα από τον Προτείνοντα για την αγορά, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, ύψους 8,00€ ανά Μετοχή, είναι δίκαιο και εύλογο από χρηματοοικονομικής άποψης για τους κατόχους των Μετοχών της Δημόσιας Πρότασης», σημειώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Entersoft.

Αναλυτικότερα:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με γνώμονα την προσήλωση στις αρχές της διαφύλαξης και της προαγωγής των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της, και βασιζόμενο στο περιεχόμενο του εγκριθέντος Πληροφοριακού Δελτίου του Προτείνοντος, κατέληξε ομόφωνα στην ακόλουθη άποψη:

(Α) Τα στρατηγικά σχέδια του Προτείνοντα, όπως αναφέρονται στο Πληροφοριακό Δελτίο, δεν αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά τα συμφέροντα και την επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας. Αντίθετα, η γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ότι η σχεδιαζόμενη απόκτηση του συνόλου των Μετοχών της Εταιρείας από τον Προτείνοντα θα είναι προς το συμφέρον της Εταιρείας γιατί θα της επιτρέψει να καρπωθεί τις συνέργειες που θα προκύψουν από τη συμμετοχή της στον όμιλο του Προτείνοντα διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες επιτυχείς επιχειρηματικές αρχές που εγγυάται η παραμονή των κ.κ. Αντώνιου Κοτζαμανίδη, Χαράλαμπου Αβράτογλου, Σταύρου Μένεγου και Αικατερίνης Παπαχριστοπούλου στη διοίκηση της Εταιρείας.

(Β) Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Πληροφοριακό Δελτίο, η επιτυχής έκβαση της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην απασχόληση στους χώρους όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες της Εταιρείας και στα συμφέροντα των εργαζομένων της Εταιρείας.

(Γ) Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα από τον Προτείνοντα για την αγορά, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, ύψους 8,00€ ανά Μετοχή, είναι δίκαιο και εύλογο από χρηματοοικονομικής άποψης για τους κατόχους των Μετοχών της Δημόσιας Πρότασης».

#ENTERSOFT #δημόσια_προσφορά #ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ #ΔΣ #διοικητικό_συμβούλιο

Related posts

Ανασυγκρότηση διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤΕΡ

admin

Σε άλλο…level η Mytilineos-Οι ανεβασμένες επιδόσεις «ήρθαν για να μείνουν»

admin

Frigoglass: Αύξηση κατά 38,5% στις πωλήσεις στο γ’ τρίμηνο

admin

Κλουκίνας-Λάππας: Στα €19,801 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο 9μηνο

admin

ΕΛΓΕΚΑ: Από τις 22/9 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

admin

Η ΔΕΗ διαψεύδει σενάρια για απόκτηση τραπεζικών μετοχών

admin

Το μετοχικό κεφάλαιο του ΟΠΑΠ μετά την ΑΜΚ

admin

Χ.Α.: Προσπάθεια εδραίωσης πάνω από τις 1.200 μονάδες

admin

Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης

admin