Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Emirates: Δωρεάν ημέρα στο Aquaventure Waterpark του Ντουμπάι για τους επιβάτες

Η Emirates παρέχει μια συναρπαστική προσφορά σε όλους τους επιβάτες της που σχεδιάζουν την απόδρασή τους στο Ντουμπάι. Από σήμερα και έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2024, όσοι επιβάτες τη αεροπορικής εταιρείας κάνουν κράτηση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για πτήσεις με αναχώρηση από την Αθήνα προς το Ντουμπάι που θα πραγματοποιηθούν έως τις 3 Οκτωβρίου 2024, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα ολοήμερο εισιτήριο για το Aquaventure – το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο.

Το Aquaventure Waterpark είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, με περισσότερες από 105 συναρπαστικές τσουλήθρες, θεάματα και δραστηριότητες. Το παγκοσμίου φήμης υδάτινο πάρκο απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες, από τους λάτρεις της αδρεναλίνης που αναζητούν να ζήσουν συγκινήσεις στο Leap of Faith, μέχρι εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική παραλία του Aquaventure μήκους 1 χλμ., με τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά να προσφέρουν το ιδανικό μέρος για ξεκούραση.

παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, το μεγαλύτερο kids’ zone στον κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει 16 μοναδικές δραστηριότητες και θεάματα, όπως τον πρώτο παιδικό αγώνα ράλι στον κόσμο και την τσουλήθρα – ανεμοστρόβιλο, προσφέροντας την τέλεια οικογενειακή εξόρμηση γεμάτη διασκέδαση.

Οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς το Ντουμπάι από σήμερα έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2024, σε οποιαδήποτε θέση για πτήσεις με αναχώρηση που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου 2024. Το δωρεάν εισιτήριο για το Aquaventure Waterpark δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας να απολαύσουν την ολοήμερη επίσκεψη τους κατά τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τις κρατήσεις των εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας emirates.com, της εφαρμογής της αεροπορικής «Emirates App», του γραφείου έκδοσης εισιτηρίων και του τηλεφωνικού κέντρου της Emirates, είτε μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Επιπλέον τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Εκτός από αυτή τη νέα αποκλειστική προσφορά, η Emirates παρέχει στους επιβάτες επιπλέον τρόπους ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Ντουμπάι, όπως:

My Emirates Pass: Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς ή μέσω του Ντουμπάι έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος προσφορών σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, χώρους αναψυχής και εστίασης, καθώς και σε δημοφιλή αξιοθέατα και πολυτελή σπα, σε όλο το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις προσφορές του My Emirates Pass, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.emirates.com /english/experience/my-emirates-pass/

Skywards Partners: Τα μέλη του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών Skywards της Emirates έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν Μίλια μέσω του δικτύου παγκόσμιων συνεργατών της εταιρείας, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καταστήματα λιανικής και τραπεζικές υπηρεσίες. Τα μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν αυτά τα Μίλια σε εισιτήρια και αναβαθμίσεις καθώς και σε εισιτήρια για συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών Skywards της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/english/skywards/.

Κατά τη διάρκεια διαμονής τους στο Ντουμπάι, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν Μίλια μέσω του δικτύου παγκόσμιων συνεργατών της Emirates σε όλη την πόλη, όπως στα Dubai Mall, Arabian Adventures, Emirates Holidays και πολλά άλλα.

Emirates Holidays: Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους στο Ντουμπάι μέσω της υπηρεσίας Emirates Holidays, η οποία παρέχει ευέλικτες επιλογές κράτησης. Επιπλέον, η υπηρεσία διαθέτει αποκλειστική ομάδα On Holiday Service, η οποία είναι στην υπηρεσία των ταξιδιωτών 24/7 καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.emirates.com/uk/english/special-offers/aquaventure-waterpark/.

Η Emirates εξυπηρετεί περισσότερους από 140 προορισμούς, σε έξι ηπείρους και επί του παρόντος πραγματοποιεί μία καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς το Ντουμπάι.

Related posts

ΕΛΤΑ: Τι αλλαγές φέρνει το μηχανόσημο στην αλληλογραφία

admin

Χαλκιαδάκης και Discount Markt εντάχθηκαν στην Ενωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

admin

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος ανέλαβε CEO στη Forthnet

admin

Ελλάκτωρ: Γιατί αποκλείστηκε η Greenhill από τη γενική συνέλευση

admin

Eurolife FFH: Ξεκίνησε προκαταβολές στη Θεσσαλία, καλύπτει το κόστος βιολογικού καθαρισμού στα ΙΧ

admin

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πέτυχε η «Θεόνη»

admin

Τέσσερα νέα στελέχη στη Folli Follie

admin

ΔΕΗ: Δυο ταχυφορτιστές στο εμπορικό κέντρο της Trade Estates στη Λάρισα

admin

Γ. Ζανιάς-Φ. Καραβίας: Η απώλεια Προβόπουλου προκαλεί βαθιά οδύνη

admin