Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

COSMOTE TV – ΝΟVA: Αντίστροφη μέτρηση για τα κοινά αθλητικά κανάλια

Σε ισχύ τίθεται μεθαύριο Παρασκευή 23/8 η ηχηρή συμφωνία των ομίλων ΟΤΕ και United Group για την ανταλλαγή αθλητικού περιεχομένου στις τηλεοπτικές πλατφόρμες COSMOTE TV και EON TV – ΝΟVA.










Η μετάβαση θα γίνει αυτόματα, δηλαδή οι συνδρομητές στις 23/8 θα δουν τα κανάλια Novasports και Cosmote Sports να προστίθενται αυτόματα στο πακέτο τους. Προσοχή, αυτό δεν θα συμβεί στα επαγγελματικά ή άλλα πακέτα των δύο εταιρειών καθώς η συμφωνία αφορά μόνο σε οικιακούς πελάτες. Επίσης, με δεδομένο ότι οι νέες τιμές των πακέτων θα ισχύσουν από 1/11, όποιος συνδρομητής λ.χ. της COSMOTE TV στα πακέτα Sports ή Full μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου με πακέτο συμβολαίου, δεν επιθυμεί να έχει το επιπλέον αθλητικό περιεχόμενο, μπορεί να επιλέξει να επιστρέψει στο πακέτο που είχε πριν διατηρώντας αντίστοιχη τιμή με αυτή που πλήρωνε μέχρι σήμερα.


Πάντως, άμεσα κερδισμένοι σε επίπεδο τελικού κόστους θα είναι όσοι πληρώνουν συνδρομές και για τις δύο πλατφόρμες, καθώς λογικά θα επιλέξουν μια συνδρομή.





Το περιεχόμενο







Αντίστοιχα, με επιπλέον χρέωση και συνδυαστικά με τα πακέτα που έχει ή θα επιλέξει κάθε συνδρομητής της πλατφόρμας ΕΟΝ της ΝΟVA, θα μπορεί να παρακολουθεί το αθλητικό περιεχόμενο της COSMOTE TV. Συγκεκριμένα, τα εντός έδρας παιχνίδια των ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, ΝΠΣ Βόλος, Καλλιθέα για τηξ Stoiximan Super League, τα παιχνίδια για το Champions League, Europa League, Conference League, τους αγώνες μπάσκετ του ΝBA, FIBA Basketball Champions League, της ACB Liga Endesa, της Lega Basket Serie A και της Turkish Basketball Super League, του Κυπέλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και πολλά άλλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις σεν Ευρώπη και αλλού, αλλά και μεγάλα τουρνουά στο τέννις, το βόλεϊ, το μηχανοκίνητο αθλητισμό κλπ.
















--.GR

Related posts

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 14,7% οι πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο τον περασμένο Νοέμβριο

admin

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό που θα ισχύσει από την 1η Απριλίου

admin

H Lamborghini των θαλασσών: Καταμαράν μισού δισ. ευρώ στα χέρια Κυπρίων

admin

Το σχήμα Άβαξ – Μυτιληναίος προσωρινός ανάδοχος για τον αυτοκινητόδρομο FlyOver της Θεσσαλονίκης

admin

Επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας στις ασφαλιστικές εταιρείες

admin

Τιμολόγια ρεύματος: Δέκα ερωτήσεις-απαντήσεις για να επιλέξετε

admin

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Επέκταση της στήριξης και τον μήνα Απρίλιο 2022

admin

Άσκηση δύσκολης ισορροπίας από την FED, ανέβασε το επιτόκιο κατά 25 μονάδες βάσης

admin

Google: Η μητρική Alphabet καταργεί 12.000 θέσεις εργασίας

admin