Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola 3Ε: Ξαναρχίζει το πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης HoReCa Empowered

Το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενίσχυσης απασχολησιμότητας, ανακοινώνει κύκλο εκπαιδεύσεων για baristas και bartenders, μέσω Masterclasses από κορυφαίους επαγγελματίες του HoReCa σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να στηρίξει τις αυξημένες ανάγκες του κλάδου σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που με το ταλέντο, τις γνώσεις και τις δεξιότητές του θα εξελιχθεί και θα σταδιοδρομήσει στον κλάδο.

Στο φετινό κύκλο του HoReCa Empowered, οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται εκεί που «χτυπά» η καρδιά του κλάδου. Μεγάλες επιχειρήσεις που απασχολούν δεκάδες εργαζόμενους και έχουν κατακτήσει διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, όπως το Chillai και το Olympion στη Θεσσαλονίκη, το Line, το Pere Ubu, το Che Cocina Y Barra Sudamericana και το Fairytale στη Αθήνα και το Φρούριο στη Λάρισα, συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, φιλοξενώντας τις εκπαιδεύσεις στους χώρους τους και συμμετέχοντας με εισηγήσεις.

Αξιοποιώντας τις συνεργασίες της με καταξιωμένους εκπροσώπους της κοινότητας των bartenders και των baristas, η εταιρεία οργανώνει δωρεάν τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στους συμμετέχοντες για τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές σε Mixology, Spirits και Καφέ από τους καλύτερους. Aνάμεσά τους ο Στάθης Κορέμτας και ο Σάββας Πετρούτσος, Coffee Experts στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Τζώρτζια Παπαγιαννοπούλου και ο Δημήτρης Καϊταλίδης, Three Cents Brand Activators, ο Βασίλης Κυρίτσης, Schweppes Lead Activation Strategist, η Μαίρη Ταλαιπώρου, Head Brand Ambassador Scwheppes, o Γιάννης Οικονόμου, Schweppes Brand Activator, ο Αλέξανδρος Δοντάς, Brown Forman Brand Ambassador και ο Θοδωρής Αναγνώστου, Edrington Brand Amabassador. Με καθοδήγηση και έμπνευση από κορυφαίους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου, το HoReCa Empowered προσφέρει το πιο δυνατό «blend» γνώσης και πάθους της σεζόν, την τέλεια δόση εμπειρίας, νέων τάσεων και πειραματισμού που συνιστούν τα συστατικά επιτυχίας για ένα πιο «δυνατό» κλάδο HoReCa.

Επιπρόσθετα, στο φετινό κύκλο δωρεάν εκπαιδεύσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον ευκαιρίες εξέλιξης, διεκδικώντας παγκοσμίως αναγνωρισμένες υποτροφίες στον Kαφέ και τα Spirits. Στόχος η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων που θα κάνουν τους νέους επαγγελματίες να ξεχωρίσουν στην εγχώρια αγορά εργασίας, αλλά και να διεκδικήσουν τη θέση τους στην παγκόσμια σκηνή bartenders και baristas.

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ουσιαστική στήριξη του κλάδου HoReCa, με πρωτοβουλίες όπως η ενίσχυση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών και της απασχολησιμότητας του κλάδου, καθώς και η προώθηση του βιώσιμου επιχειρείν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν δωρεάν τη θέση τους στο link δηλώνοντας σε ποιο από τα σεμινάρια επιθυμούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

Related posts

Witside: Ρυθμός ανάπτυξης 30% και νέες υπηρεσίες για το 2022

admin

Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσωσης της Frigoglass, το μήνυμα Χ. Δαυίδ

admin

Κόντρα Κουτσολιούτσων-Folli Follie για την πολιτική αγωγή στη δίκη

admin

H PAROSTEC ανέλαβε την ανάπλαση του κτιρίου του ΔΟΛ στο κέντρο της Αθήνας

admin

Space Hellas: Αύξηση εσόδων αλλά και προκλήσεις το 2023

admin

ΕΛΤΑ: Οργανικά κέρδη 7,3 εκατ. ευρώ για το 2021

admin

Space Hellas: Στις 17/6 η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

Nova: Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές Κινητής που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

admin

Στην Optima Bank το χαρτοφυλάκιο στεγαστικών της Citibank

admin