Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Cenergy: Στα €9 το κατώτατο όριο προσφορών για την ΑΜΚ

Cenergy: Στα €9 το κατώτατο όριο προσφορών για την ΑΜΚ

H Cenergy Holdings S.A. ανακοίνωσε ότι προσφορές κάτω από το ποσό των €9,00 ανά Νέα Μετοχή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν για την κατανομή Νέων Μετοχών στη Θεσμική Προσφορά, δεδομένης της ισχυρής ζήτησης που εκδηλώθηκε μέχρι τώρα στο πλαίσιο του βιβλίου προσφορών (book building).

Όπως ανακοινώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2024 και περιγράφεται περαιτέρω στο Ενημερωτικό Δελτίου, η Τιμή Διάθεσης στη Βελγική Δημόσια Προσφορά, στην Ελληνική Δημόσια Προσφορά και στη Θεσμική Προσφορά θα είναι ίδια.

Η Τιμή Διάθεσης αναμένεται να καθοριστεί από την Εταιρεία με βάση τη διαδικασία βιβλίου προσφορών (book-building) για τη Θεσμική Προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα σχετικά ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του αριθμού των Νέων Μετοχών για τις οποίες ελήφθησαν εγγραφές, τον αριθμό αιτήσεων εγγραφής που ελήφθησαν, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επενδυτών που υπέβαλαν τις εν λόγω αιτήσεις εγγραφής και τις τιμές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι αιτήσεις εγγραφής, καθώς και τις συνθήκες της αγοράς τη δεδομένη στιγμή.

Όροι με κεφαλαία που χρησιμοποιούνται αλλά δεν ορίζονται στην παρούσα έχουν την έννοια που αποδίδεται σε αυτούς τους όρους στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος Προσφοράς ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2024 στις 9.00 π.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET) (10.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να λήξει στις 15.00 CET (16.00 ώρα Ελλάδας) στις 10 Οκτωβρίου 2024 (η «Περίοδος Προσφοράς»), με την επιφύλαξη παράτασης του χρονοδιαγράμματος για την Προσφορά.

#Cenergy #ΑΜΚ #ΑΥΞΗΣΗ_ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ_ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ #ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ #ΚΑΤΩ_ΟΡΙΟ #ΚΑΤΩΤΑΤΟ_ΟΡΙΟ

Related posts

ΕΥΑΘ: Παρατείνεται η θητεία του προέδρου του ΔΣ, Άγι Παπαδόπουλου

admin

ΑΔΜΗΕ: Καθαρό προμέρισμα €0,055 ανά μετοχή-Πότε θα αρχίσει να καταβάλλεται

admin

Galaxy Cosmos Mezz: Στο 10,05% το ποσοστό της Schooner Capital

admin

Ο «χρησμός» της Axia για τα αποτελέσματα της Metlen

admin

ΕΚΤ ή FED; Το… σταυροδρόμι της χρηματιστηριακής αγοράς

admin

Inform Λύκος: ΕΓΣ στις 30/1 για έγκριση της διασυνοριακής συγχώνευσης

admin

Autohellas: Καμία ανακοινώσιμη εξέλιξη για τη συμμετοχή στην Aegean

admin

Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για κοινοπρακτικό ομολογιακό έως €100 εκατ.

admin

Χ.Α.: Εύλογα ερωτηματικά για τη διαφοροποίηση της κίνησης του ΓΔ

admin