Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Axia: Ξεκινά κάλυψη της Lamda – Τιμή στόχος 11,5 ευρώ

Axia: Ξεκινά κάλυψη της Lamda - Τιμή στόχος 11,5 ευρώ

Σύσταση buy και τιμή στόχο 11,5 ευρώ δίνει η Axia Research για τη Lamda Development, με την χρηματιστηριακή εταιρεία να ξεκινά εκ νέου την κάλυψη της μετοχής, τονίζοντας ότι η εταιρεία παρουσιάζει μια μοναδική επενδυτική περίπτωση στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με την Axia, η Lamda Develoρment προσφέρει μείγμα σταθερότητας από τη λειτουργία των εμπορικών κέντρων και μια μεγάλη ευκαιρία δημιουργίας αξίας για τους μετόχους της από το έργο του Ελληνικού, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει υψηλές πιθανές αποδόσεις στους επενδυτές.

Δίνει τιμή στόχο 11,5 ευρώ για τη μετοχή, που αντιπροσωπεύει περίπου 65% περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα. Στο κακό σενάριο, η μετοχή εξακολουθεί να προσφέρει περιθώριο ανόδου 36%, ενώ στο καλό σενάριο η τιμή στόχος είναι τα 16 ευρώ ανά μετοχή ή περίπου 129% περιθώριο ανόδου.

Ειδικά για το Ελληνικό, οι αναλυτές επισημαίνουν ότι πολλές παράμετροι του έργου έχουν αλλάξει από το 2021, όταν αυτό ξεκίνησε. Η εκτέλεση του έργου έχει προχωρήσει, και η ορατότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά, παρά την κάποια δικαιολογημένη καθυστέρηση λόγω του μεγέθους του έργου, αναφέρουν και προσθέτουν πως από την άλλη πλευρά, ο συνολικός πληθωρισμός έχει επηρεάσει το κόστος κατασκευής και τις τιμές πώλησης των κατοικιών.

#Axia_Research #Lamda_Development

Related posts

Αναστέλλεται προσωρινά η άδεια λειτουργίας της Ardu Prime

admin

Attica Group: Η ΔΠ δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις

admin

Austriacard: Στο 71,52% το ποσοστό του Ν. Λύκου

admin

Δρομέας: Διευκρινίσεις για ορκωτό λογιστή και έκθεση ελέγχου 2022

admin

Doppler: Εγκρίθηκε η έκδοση ομολογιακού δανείου €4 εκατ.

admin

Το νέο ποσοστό της Goldman Sachs στη ΔΕΗ

admin

Epsilon Net: Εξαγορά του 60% της εταιρίας Diginet

admin

Χρηματιστήριο: Στις 1445 μονάδες το εγγύτερο σημείο στήριξης του ΓΔ

admin

ΕΥΑΘ: Παρατείνεται η θητεία του προέδρου του ΔΣ, Άγι Παπαδόπουλου

admin