Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Stock option plan για τη διάθεση 5,5 εκατ. μετοχών σε στελέχη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ATTICA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία») κατά την συνεδρίασή του της 1.8.2024 προέβη στην εξειδίκευση των όρων του Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης για την απόκτηση μετοχών της Εταιρίας (τα «Δικαιώματα» και το «Πρόγραμμα» αντίστοιχα) και την κατανομή των Δικαιωμάτων σε δικαιούχους σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 12.7.2024.

Οι βασικοί όροι του Προγράμματος είναι οι ακόλουθοι:

– Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (το «Δ.Σ.») και στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιριών, κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014, περιλαμβανομένων και προσώπων που παρέχουν υπηρεσίες στην Εταιρία και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρίες σε σταθερή βάση σύμφωνα με το άρθρο 113 του Ν. 4548/2018 (οι «Δικαιούχοι»).

– Ο ανώτατος αριθμός των νέων μετοχών που θα εκδοθούν ανέρχεται συνολικά σε 5.500.000 ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής τριάντα λεπτών του ευρώ (€0,30), ήτοι ποσοστό 2,26% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου, και θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. Το Δ.Σ. χορήγησε κατά την ως άνω συνεδρίασή του σε Δικαιούχους 4.912.500 Δικαιώματα για την απόκτηση σε περίπτωση εξάσκησής τους ισάριθμων νέων μετοχών της Εταιρίας. Σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων τα οποία μεταβάλλουν κατά την κρίση του Δ.Σ. τα χαρακτηριστικά των υφιστάμενων μετοχών της Εταιρίας (ενδεικτικά, διάσπασης ή σύμπτυξης των μετοχών χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση ή αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής αντίστοιχα, μετατροπής, συγχώνευσης κ.λπ.) ο αριθμός των μετοχών τις οποίες θα αποκτούν οι Δικαιούχοι των Δικαιωμάτων που εξασκούνται θα αναπροσαρμόζεται αντίστοιχα από το Δ. Σ. της Εταιρίας.

– Η τιμή διάθεσης των ως άνω νέων μετοχών θα είναι ίση με δύο ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά (€2,25) ανά μετοχή. Σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων τα οποία οδηγούν σε αναπροσαρμογή του αριθμού των μετοχών τις οποίες θα αποκτούν οι Δικαιούχοι των Δικαιωμάτων που εξασκούνται ή άλλως επηρεάζουν κατά την κρίση του Δ.Σ. την τιμή εξάσκησης, η τιμή διάθεσης ενδέχεται να αναπροσαρμόζεται από το Δ.Σ. προκειμένου να αντικατοπτρίσει τις αλλαγές αυτές.

– Η διάρκεια του Προγράμματος είναι έως πέντε (5) έτη (περίοδος ωρίμανσης τμηματικά από την ημερομηνία της απόφασης του Δ.Σ, έως και τρία έτη από αυτήν και περίοδος εξάσκησης έως και δύο έτη από την τελευταία περίοδο ωρίμανσης των Δικαιωμάτων κάθε Δικαιούχου).

Related posts

Πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στον κόσμο αναδείχθηκε η Coca-Cola HBC

admin

Νέα mobile εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Pαyzy

admin

ΕΥΔΑΠ: Συθμφωνια τεχνικής βοήθειας με την ΕΤΕπ

admin

Intrakat: Σύμβαση €9,75 εκατ. με την ΚτΠ για την ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

admin

Cairo Mezz: Καθαρή ζημιά 1,3 εκατ. ευρώ το 2022

admin

VIDAVO: Την αγορά και διάθεση ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

admin

Premia: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση οκτώ θυγατρικών

admin

ΓΕΚ Τέρνα: Στις 28 Αυγούστου η αποκοπή για την επιστροφή κεφαλαίου 0,25 ευρώ

admin

Nova: Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές Κινητής που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

admin