Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Attica Bank: Στο 8,71% το ποσοστό της Τhrivest

Attica Bank: Στο 8,71% το ποσοστό της Τhrivest

Στο 8,71% διαμορφώνεται το ποσοστό της Τhrivest στην Attica Bank μετά τη συγχώνευση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Πριν από τη συγχώνευση, η Thrivest Holding Ltd κατείχε μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 4,42% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Attica Bank.

Η ανακοίνωση:

«Η Attica Bank, σε συνέχεια σχετικών γνωστοποιήσεων που έλαβε από την εταιρεία Thrivest Holding Ltd και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»), ανακοινώνει ότι έλαβαν χώρα οι εξής μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου, συνεπεία των μεταβολών που επήλθαν στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με απορρόφηση της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡ-ΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την Τράπεζα (η «Συγχώνευση»):

(α) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα η Τhrivest Holding Ltd ανήλθε σε 4.623.576, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,71% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας. Πριν από την Συγχώνευση, η Thrivest Holding Ltd κατείχε μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 4,42% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

(β) Ο συνολικός αριθμός των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Τράπεζα που κατέχει άμεσα το ΤΧΣ ανέρχεται σε 36.279.370, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 68,37%, ενώ πριν από τη Συγχώνευση αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 72,54% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

Οι παραπάνω μεταβολές λογίζονται ότι έλαβαν χώρα στις 12.09.2024, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Τράπεζας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της Συγχώνευσης». 

#Attica_Bank #ΤHRIVEST #ποσοστό #συγχώνευση #Παγκρήτια

Related posts

«Ταύρος» για το Χρηματιστήριο η Goldman Sachs- «Βλέπει» 1.550 μονάδες

admin

Χρηματιστήριο: Οι πλησιέστερες στηρίξεις και αντιστάσεις για τον ΓΔ

admin

Πλαστικά Θράκης: H Σοφία Μάνεση νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

admin

Piraeus Securities για Mytilineos: Τιμή-στόχος τα €44,5-Οδηγός η «M Renewables»

admin

«Πράσινο φως» στο split μετοχών της Εκτέρ – Τι προβλέπει

admin

Eurobank: Ξένοι επενδυτές κάλυψαν το 70% της έκδοσης του ομολόγου

admin

Στην CQ Lottery το 32,9% της Intralot

admin

INTRAKAT: Ο Περικλής Λόντος προσωρινός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών

admin

Χρηματιστήριο: Στις 1270 μονάδες η πλησιέστερη αντίσταση

admin