Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Attica Bank: Η Μαρίνα Νικολάου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Attica Bank: Η Μαρίνα Νικολάου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι η κυρία Μαρίνα Νικολάου εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της Attica Bank, αναλαμβάνοντας τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (Chief Insurance Business Officer) με ισχύ από 26.08.2024, αναφερόμενη στη Διευθύνουσα Σύμβουλο. Επίσης, εντάσσεται ως μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας.

Με την τοποθέτηση της κυρίας Νικολάου, η Attica Bank εξελίσσει το Bancassurance και τις ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ξεχωριστό πυλώνα και βασικό κέντρο εσόδων, απόλυτα συνυφασμένο με τη στρατηγική και την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της νέας Τράπεζας.

Στόχος είναι μετά την έγκριση της συγχώνευσης να διευρυνθούν περαιτέρω οι συνέργειες και με τον πυλώνα Διαχείρισης Περιουσίας (Wealth Management) που έχει ήδη αναπτύξει η Παγκρήτια Τράπεζα.

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Στελέχους της Attica Bank

Μαρίνα Νικολάου, Chief Insurance Business Officer

Η κυρία Μαρίνα Νικολάου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο. Από το 2013 μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Πειραιώς Πρακτορειακής (Piraeus Insurance Agency S.A.), θυγατρικής του Ομίλου Πειραιώς.

Εργάζεται στον ασφαλιστικό τομέα τα τελευταία είκοσι οκτώ χρόνια, ξεκινώντας την επαγγελματική πορεία της από την ΕΤΒΑ το 1991 και αναλαμβάνοντας στη συνέχεια από το 2006 την Τεχνική Διεύθυνση της Πειραιώς Μεσιτικής (Piraeus Insurance & Reinsurance Brokerage S.A.).

Η κα Νικολάου διαθέτει εκτεταμένη γνώση και επιτυχημένη πορεία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών στις τράπεζες. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

#Attica_Bank #ΜΑΡΙΝΑ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ #ΓΕΝΙΚΗ_ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ_ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ_ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Related posts

Citi: Νέα τιμή-στόχος για τη μετοχή του ΟΠΑΠ

admin

Alpha Bank: Τροποποίηση του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών

admin

Παγκρήτια: €90,76 εκατ. τα Κέρδη προ φόρων το 2023

admin

Attica Group: Στα €201,45 εκατ. οι ενοποιημένες πωλήσεις το α’εξάμηνο

admin

Ελ. Βενιζέλος: Ανακοίνωσε πρόθεση εισαγωγής στο ΧΑ-Τα κύρια επενδυτικά στοιχεία

admin

Αγορά 20.000 μετοχών της Τρ. Πειραιώς από τον Γ. Χαντζηνικολάου

admin

Attica Group- Δημόσια πρόταση: Η περίοδος και η διαδικασία αποδοχής

admin

Alpha Trust: Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσπασης- Σύσταση νέας εταιρείας

admin

Mytilineos: Τη διανομή μερίσματος €1,2/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin