Image default
ALPHA BANK ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Διάθεση της κάρτας Freedom Pass, με τη συνεργασία της Visa

Με ταχύτητα και ευελιξία, η Alpha Bank ανταποκρίνεται στην εθνική προσπάθεια οικοδόμησης τείχους ανοσίας απέναντι στην Covid-19, συμμετέχοντας ενεργά στη διάθεση της άυλης κάρτας Freedom Pass, με τη συνεργασία της Visa. To Freedom Pass επιβραβεύει, με 150 ευρώ σε υπηρεσίες τουρισμού και πολιτισμού, τους νέους ηλικίας 18-25 ετών, που επιλέγουν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Χάρη στην επάρκεια των ψηφιακών της συστημάτων και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Αlpha Bank κάνει πολύ απλή την απόκτηση της κάρτας. Συγκεκριμένα, την επόμενη ημέρα από το αίτημα του δικαιούχου στην πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (freedompass.gov.gr), η Τράπεζα έρχεται σε επαφή μαζί του μέσω email και SMS, προκειμένου να τον ενημερώσει για την έκδοση της κάρτας Freedom

Pass.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι, πραγματοποιώντας σύνδεση στο myAlpha mobile μέσω του κινητού τους, βρίσκουν αυτόματα διαθέσιμο το Freedom Pass τους, το οποίο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα τόσο για αγορές σε φυσικά καταστήματα, αφού το προσθέσουν σε ψηφιακά πορτοφόλια (Apple Pay, Google Pay, myAlpha wallet), όσο και για online αγορές.

Ψηφιακές υπηρεσίες και εταιρική υπευθυνότητα 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, η Αlpha Bank πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, καθώς, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, με στόχο τη διασφάλιση της Υγείας των Πελατών και τον Εργαζομένων της, ενεργοποίησε όλα τα ψηφιακά της δίκτυα, ώστε το σύνολο των Ιδιωτών και εταιρικών της Πελατών να μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Παράλληλα, το 2020, η Αlpha Bank κάλυψε τις ανάγκες σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε τρία Nοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου προσφέρθηκαν ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και υγειονομικός εξοπλισμός που είναι αναγκαίος για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Επιπλέον, η Αlpha Bank, από την αρχή της πανδημίας, στήριξε το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων των Γιατρών του Κόσμου, για την επείγουσα παρέμβαση στους ευάλωτους συμπολίτες μας, ηλικίας άνω των 60 ετών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, ενώ για 8η συνεχή χρονιά υλοποιεί το Πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία”. Από την έναρξη του Προγράμματος το 2014 έως σήμερα, έχουν παραδοθεί συνολικά περισσότερα από 240.000 ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατροφαρμακευτικού υλικού στα ιατρεία 64 νησιών με συνολικό πληθυσμό 800.000 κατοίκους και εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο.

Related posts

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν έχει υπάρξει καθυστέρηση στο πόρισμα για τις τράπεζες

banksnews

Με αποφασιστικά βήματα προωθεί η AlphaBank το σχέδιο Galaxy

banksnews

Alpha Τράπεζα Α.Ε., πρόσθετη ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

banksnews

Γερμανικές τράπεζες σε καταθέτες: Πηγαίντε αλλού τα χρήματα σας

banksnews

Λαγκάρντ: Να μην αντιδράσουμε υπερβολικά στην προσωρινή άνοδο τιμών

banksnews

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών: Απελευθέρωση για τους εγγυητές δανείων

banksnews

Στο σφυρί δάνεια της Αμαλίας Βαρδινογιάννη από Eurobank

banksnews

Alpha Bank: Γιατί η εκτίναξη του Ελληνικού χρέους δεν θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα

NEWSROOM

Pau Labro Vila (Fitch): Οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από νέα NPEs

banksnews