Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαλί

Γιατί πιστεύει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πως έστησε ο Κασσελάκης το «odikosmassyriza.gr»; Επειδή «δεν ήθελε να γίνει υποψήφιος» και «στρώνει χαλί για νέα κίνηση εκτός του ΣΥΡΙΖΑ». Εντάξει, ο έκπτωτος πρόεδρος απάντησε διάφορα στις κατηγορίες για φράξιες και παρακόμματα, θυμίζοντας τα περσινά του συνθήματα. Ομως, οι παλιοί συριζαίοι είναι πάλι ένα βήμα πίσω του. Δεν στρώνει χαλί. Εχει μπει στο σπίτι τους και τους σπάει ό,τι έχουν μέσα.

Παραμονή

«Θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο κ. Κασσελάκης, αλλά και εκείνος θέλει να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη. Μάντης δεν είμαι, αλλά αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα ώστε να εκδιωχθεί από το κόμμα το είδωλό της – ή να το εγκαταλείψει μόνος του –, προβλέπω πως οι σύντροφοι που στην αρχή την έβλεπαν σαν ξενομερίτισσα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα σαν κασσελακική ντουντούκα θα της πουν εκείνο το τσιτάτο που έγραφαν παλιά στα παγκάκια των σταθμών του ΗΣΑΠ: «Κάτσε μέχρι να φύγεις».

Στήριξη

Σε ένα μακροσκελές ποστ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ο πρώτος που είπε το «πάμε Χάρη») ανέφερε ότι ο επανεκλεγείς αρχηγός του «ανανέωσε τη θητεία του και θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μάχη με τη στήριξη όλων μας. Αυτονόητο, ξεκάθαρο, σαφές» –  τονίζοντας μάλιστα πως «η ενότητα δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, είναι στάση ζωής» για εκείνον. Το μήνυμα προκάλεσε αναμφίβολα σούσουρο στον πασοκικό μικρόκοσμο. Απλά δεν ξέρω αν όσα έγραψε πίσω από τις γραμμές του ο συντάκτης διαβάστηκαν όπως υπολόγιζε.

Αγορά

Τις προάλλες η Ελενα Ράπτη έλαβε μέρος στην πρώτη συνεδρίαση της κοινής συντονιστικής επιτροπής στρατιωτικού τουρισμού. Τρία υπουργεία – το δικό της, το Πολιτισμού και το Εθνικής Αμυνας – έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε η Ελλάδα να γίνει πόλος έλξης όσων θέλουν να κάνουν διακοπές βλέποντας από κοντά περιοχές στις οποίες έγιναν μεγάλες μάχες στο παρελθόν. Εύγε! Ο Καμμένος σίγουρα θα ζηλέψει που δεν σκέφτηκε ο ίδιος να δημιουργήσει μια τέτοια αγορά για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Related posts

Ωρωπός: Απολύεται ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων που ευθύνεται για τις εικόνες ντροπής με την άρρωστη ηλικιωμένη

admin

«Το 41% δεν επιτρέπει υπερφίαλες συμπεριφορές»

admin

Στην τελική ευθεία η επιστροφή των Γλυπτών

admin

«Στηρίξτε με ή βρείτε ποιος θα είναι απέναντί μου»

admin

Πυρά βουλευτών κατά Μητσοτάκη – Σκληρή κριτική για ιδεολογικό στίγμα ΝΔ

admin

Υπουργοί σε ρυθμούς ανασχηματισμού

admin

Επιστολή Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για τις τιμές ρεύματος

admin

Μητσοτάκης: «Έχω πρόβλεψη, αλλά…» – Με χαλαρή διάθεση στα Βριλήσσια ο Πρωθυπουργός

admin

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

admin