Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Πολυετής συμφωνία παροχής υπηρεσιών με την Danske Invest

Η Profile Centevo, θυγατρική του ομίλου Profile και κορυφαίος πάροχος λογισμικού Asset & Fund Management στις Σκανδιναβικές χώρες ανακοινώνει τη σύναψη νέας πολυετούς συμφωνίας με την Danske Bank για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών στην Danske Invest, που δραστηριοποιείται στον κλάδο διαχείρισης κεφαλαίων.

Η Danske Bank, με έδρα την Κοπεγχάγη, είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στη Δανία και σημαντική τράπεζα λιανικής στη Βόρεια Ευρώπη, εξυπηρετώντας πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες λιανικής.

Η Profile Centevo θα παρέχει προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις διαχείρισης κεφαλαίων που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του οράματος της Danske Bank για απλοποίηση των διαδικασιών των λειτουργιών της μέσω της επανεστίασης, της εναρμόνισης και της ενοποίησης. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη συνεχή δέσμευση και των δύο μερών να προσφέρουν αριστεία και λειτουργική αποτελεσματικότητα στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η συμφωνία εδραιώνει τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών και θα επιτρέψει στην Danske Bank να υλοποιήσει το στρατηγικό της σχέδιο στη Σκανδιναβία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο κ. Morten Rasten, Executive Director στην Danske Invest Management A/S, δήλωσε: «Καθώς υλοποιούμε το στρατηγικό πρόγραμμα της Danske Bank στο πλαίσιο των υπηρεσιών Asset Management, η διαρκής συνεργασία μας με την Profile Centevo είναι καθοριστική για την επίτευξη των στόχων μας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης μας στην προσφορά ανθεκτικών επενδυτικών προϊόντων που υποστηρίζουν τους πελάτες σύμφωνα με τα πρότυπα της τοπικής αγοράς και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους».

Ο κ. Στέφανος Αθανασιάδης, Chief Executive Officer στην Profile Centevo, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Danske Bank, στο μετασχηματισμό της και την υλοποίηση της στρατηγικής της στις Σκανδιναβικές χώρες. Η κοινή μας προσπάθεια θα οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο των στρατηγικών πρωτοβουλιών τους, θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο».

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, Chief Executive Officer στην Profile, σχολίασε: «Η συμφωνία μεταξύ της Profile Centevo και της Danske Bank αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την επέκταση της δραστηριότητάς και του αποτυπώματός μας στις Σκανδιναβικές αγορές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τεχνολογική καινοτομία και πρωτοποριακές λύσεις που υποστηρίζουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους».

Η Profile Centevo υποστηρίζει την ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις που μεταμορφώνουν την εμπειρία του asset και fund management, μεγιστοποιούν τη συνολική απόδοση των πελατών και επαναπροσδιορίζουν το τοπίο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στις Σκανδιναβικές χώρες.

Related posts

Αριστοτέλης Χαντάβας (Enel): Η πράσινη ενέργεια μπορεί να γίνει ατμομηχανή για την οικονομία

admin

Στο Pledge του ΣΕΒΤ για την υπεύθυνη διαφήμιση ο όμιλος Goody’s-Everst

admin

Revolut: Λανσάρει eSIM για Έλληνες πελάτες της

admin

Ευ. Βενιζέλος-Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς αποτιμούν τη Συνθήκη των Πρεσπών

admin

Aegean: «Διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

admin

My Market: Ανακαίνισε τα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Αιγάλεω

admin

Προσφεύγει κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές η Landis & Gyr

admin

Ideal: Πράσινο φως από τη ΓΣ στην εξαγορά των Αττικών Πολυκαταστημάτων

admin

Καρτέλ στα logistics καταγγέλλει η Jumbo

admin