Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Husqvarna Construction ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα

Το τμήμα Construction του Husqvarna Group, το οποίο ηγείται στον τομέα των μηχανημάτων – εξοπλισμού και αδαμαντοφόρων εργαλείων που απευθύνονται στον κατασκευαστικό κλάδο και στη βιομηχανία εξόρυξης πέτρας, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. θα αναλάβει τη διανομή των προϊόντων Husqvarna Construction στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Husqvarna Construction στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της στον κατασκευαστικό κλάδο στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου υπογράφοντας συμφωνία με την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., η οποία θα διανέμει τα προϊόντα της στους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα στις δύο χώρες.

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με έδρα την Αθήνα, είναι διανομέας με ιδιαίτερη ιστορική σύνδεση με την Husqvarna, καθώς έγινε ο πρώτος διανομέας της εταιρείας εκτός Σουηδίας το 1962. Σήμερα, είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μετά την πώληση στους τομείς της δασοκομίας, της φροντίδας κήπων και πάρκων, και με αυτή τη συμφωνία επεκτείνεται και στον κατασκευαστικό κλάδο.

«Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές μας δράσεις και τη δυνατή σχέση μας με την συνεργάτιδα εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Ελλάδα. Η εκτενής παρουσία τους στην αγορά, σε συνδυασμό με τις καλά εδραιωμένες υπηρεσίες μετά την πώληση, θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην ελληνική και κυπριακή κατασκευαστική βιομηχανία», δηλώνει ο Bernardo Cruz, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών της Husqvarna Construction για τη Δυτική και Νότια Ευρώπη.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα των αδαμαντοφόρων εργαλείων εξόρυξης πέτρας της Husqvarna στην Ελλάδα θα συνεχίσει τη λειτουργία της ως μέρος του Husqvarna Group και δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συμφωνία.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2024, υπό τις συνήθεις συνθήκες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικαστικών ζητημάτων.

Related posts

WWF – Vodafone: Ένας χρόνος από την έναρξη της παγκόσμιας συνεργασίας

admin

Interwood: Παράταση στην περίοδο άσκησης του δικαιώματος στην ΑΜΚ

admin

Ο Roberto Greco CEO του υπό σύσταση ομίλου της ΗΜΙΘΕΑ (Ερρίκος Ντυνάν)

admin

Όμιλος Σαρακάκη: Φωτοβολταϊκά πάνελ στη Λεωφ. Αθηνών

admin

Μερισματικό «μαξιλάρι» τριετίας για την ΕΧΑΕ

admin

Συνεργασία ΔΕΗ blue και AVIS στην ηλεκτροκίνηση

admin

Κρυμμένος θησαυρός για την Coca Cola HBC στο e-commerce

admin

Το ταμείο της ΙΟΝ στη νέα εποχή Θεοδωρόπουλου

admin

Στα σκαριά deal της Enel Green Power Hellas με τη Macquarie

admin