Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάθος

Ηταν και δικό του λάθος ο Κασσελάκης, παραδέχτηκε ο μέντοράς του – βέβαια, μετά ο Παύλος Πολάκης εξήγησε πως τον στήριξε πέρυσι γιατί θεωρούσε την αντίπαλό του και τους δικούς της υπεύθυνους για την «όχι σκληρή γραμμή αντιπολίτευσης στη ΝΔ». Αρα, δεν νιώθει ότι έσφαλε στην επιλογή του τοξικού αντιπολιτευτικού ύφους αλλά μόνο στο λαϊφστάιλ με το οποίο το συνόδευσε ο πρώην εκλεκτός του. Το επισημαίνω για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η πολακική αυτοκριτική είναι ενδελεχής.

Οργάνωση

«Εμείς δεν έχουμε σχέση πολιτική με τη Χαμάς, αλλά δεν μπορεί στον ρόλο του θύτη, που είναι το Ισραήλ, να εξισώνουμε τα θύματα, τους Παλαιστίνιους. Θυμίζω ότι στη Λωρίδα της Γάζας είναι κυβέρνηση από τη Xαμάς. Είναι μια πολιτική οργάνωση» ανέφερε ο Νίκος Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ. Ε, ναι. Οι πολιτικές οργανώσεις, άλλωστε, συνηθίζουν να δολοφονούν κόσμο σε φεστιβάλ. Αυτά υποστηρίζουν οι κομμουνιστές και ούτε η Ντένη Μαρκορά δεν μπορεί να τους προμοτάρει σαν ανθρώπους που πιάνουν το πνεύμα της εποχής.

Προτεραιότητα

Επί τη ευκαιρία της χθεσινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στον Εβρο, ο υφυπουργός Μακ. – Θρακ. Κώστας Γκιουλέκας έβγαλε μια δήλωση. Την έβγαλε για να πει στους Βορειοελλαδίτες ότι «η συνολική αναπτυξιακή στρατηγική που χαράσσουμε για τον Εβρο μας αποτελεί σαφή προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Από εδώ, από τον Εβρο, αρχίζει η Ελλάδα. Εδώ είναι τα σύνορα της Ευρώπης». Ή σε ελεύθερη απόδοση: μη φεύγετε για τον Βελόπουλο, τον Νατσιό και τη Λατινοπούλου, είναι κι η ΝΔ έτοιμη να σας φωνάξει ό,τι θέλετε να ακούσετε.

Ερώτηση

Ο Γιώργος Βλάχος πιστεύει ότι η ερώτηση των 11 δεν απαντήθηκε – και προφανώς το μασάζ του Μαξίμου στη γαλάζια ΚΟ δεν τον έχει ικανοποιήσει. Γι’ αυτό κατέθεσε μόνος του μια νέα στον υπουργό Οικονομικών. Εντάξει, η μια εκδοχή είναι ότι έχει πάρει στα σοβαρά την κοινοβουλευτική του αποστολή. Η άλλη πως διερμήνευσε τη σιωπή του πολιτικού του ινδάλματος μετά την πρόσκληση στο σημερινό street party ως σήμα για εσωκομματική αντιπολίτευση.

Related posts

Πατέλης: Ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών έχει νομοθετηθεί σε 36 χώρες – Η υιοθεσία σε 39

admin

Σφοδρή επίθεση Δένδια προς Τουρκία: «Έχει επιλέξει τον ρόλο του ταραξία στην περιοχή»

admin

Νίκος Παππάς: Τη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Π. Μαρινάκης

admin

Η ώρα των τρακτέρ στην Αθήνα και τα σενάρια της επόμενης μέρας – «Ό,τι δώσαμε, δώσαμε» λέει το Μαξίμου

admin

Να παραπεμφθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον φυσικό του δικαστή, ζητεί η Τζάκρη

admin

Μητσοτάκης: Αμεσα η διαδικασία αποζημίωσης των πυρόπληκτων

admin

«Τελεσίγραφο» για εκλογές ή πρόταση μομφής

admin

Το Predator έφθασε, μέσω Ελλάδας, και στην Γκάνα

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι

admin