Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάμψα: Αύξησε το ποσοστό της στη Regency στο 25,83%

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι η εταιρεία HARMONA ENTERPRISES COMPANY LIMITED, στην οποία η Εταιρεία συμμετέχει με ποσοστό 5%, απέκτησε την 30/09/2024:

– 266.871 κοινές ονομαστικές μετοχές από την εταιρεία GL EUROPE REGENT S.àr.l. που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,01% μετοχών της εταιρείας REGENCY HELLENIC INVESTMENTS S.A., απώτερης μητρικής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία REGENCY ENTERTAINEMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., αντί τιμήματος 4.013.739, 84 Ευρώ

καθώς και

– ποσοστό 8,01% (1,23% από την GL EUROPE ASRS INVESTMENTS S.àr.l., 1,57% από την GL EUROPE LUXEMBOURG III (EUR) INVESTMENTS S.àr.l. και 5,21% από την εταιρεία GL EUROPE LUXEMBOURG III (US) INVESTMENTS S.àr.l. εκ του δανείου (Senior Facility Loan) που βαρύνει την οφειλέτρια REGENCY ENTERTAINMENT Α.Ε. αντί τιμήματος 5.383.977,02 Ευρώ.

Συνεπεία των ανωτέρω συναλλαγών, η έμμεση συμμετοχή της Εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας REGENCY HELLENIC INVESTMENTS S.A. καθώς και στο αντίστοιχο ποσοστό εκ του δανείου (Senior Facility Loan) ανέρχεται πλέον από ποσοστό 25,43% σε ποσοστό 25,83%.

Related posts

Μυτιληναίος: Προχωρά το σχέδιο για εξαγορά φωτοβολταϊκών 1.513MW

admin

Η Alpha Services and Holdings επίσημο μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών

admin

MLS: Χωρίς απαρτία η αυριανή Γ.Σ. των ομολογιούχων

admin

Η Pink Woman (Όμιλος Intrafashion) εξαγοράζει την Axel Accessories

admin

Πώς πληγώνει τη Folli Follie η καθυστέρηση στη δίκη

admin

Trastor: Στις 5 Μαϊου η Τακτική Γενική Συνέλευση

admin

Premia Properties: Νέα σχέδια για επενδύσεις σε σχολικές μονάδες

admin

Trastor: Απέκτησε και επίσημα το κτήριο στην Μιχαλακοπούλου 80

admin

Πώς να κλείσετε κατάλυμα με ασφάλεια, χρήσιμα tips από την Airbnb

admin