Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πλευρά Κασσελάκη απαντά στη Νοτοπουλου για το bullying: «Να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη

Απάντηση στις καταγγελίες της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνας Νοτοπούλου περί bullying από πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη δίνουν πηγές πλησίον του τέως προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, στον απόηχο των καταγγελιών που πραγματοποίησε στο MEGA περί bullying, ανέφερε πως έχει δεχθεί μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι μηνύματα που έχω δεχθεί από τον κ. Κασσελάκη και είναι στη δική του απόφαση, μπορεί να συναινέσει να δημοσιοποιηθούν λοιπόν, αλλά είναι απολύτως προφανές πως για άλλη μια φορά είναι η δική του στάση που εμπνέει όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια μίσους που υπάρχουν στο twitter», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον Real Fm.

«Η Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη»

Κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη επισημαίνουν πως «το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Συμπληρώνουν πως η Κατερίνα Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. «Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

«Δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του Κασσελάκη»

Μιλώντας χθες στο MEGA η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως έχει υποστεί bullying από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη. «Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας», ανέφερε.

Δείτε όσα είπε στο MEGA:

Σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε πως «ακόμα μια φορά δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας και της πολιτικής μου στάσης».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «αν είναι ο ίδιος εντολέας των επιθέσεων αυτών, μικρή σημασία έχει, καθώς είναι σίγουρα ο ίδιος που μπορεί, αν θέλει, να τις αποτρέψει».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ακόμα μια φορά δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας και της πολιτικής μου στάσης.

Αυτή τη φορά ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από γενικόλογες και υποκριτικές καταδίκες των επιθέσεων αυτών, όπως έπραξε πριν μερικές ημέρες, όταν ανώνυμοι υποστηρικτές του στον βούρκο του Διαδικτύου, χυδαιολογούσαν με μίσος εις βάρος μου.

Αν είναι ο ίδιος εντολέας των επιθέσεων αυτών, μικρή σημασία έχει, καθώς είναι σίγουρα ο ίδιος που μπορεί, αν θέλει, να τις αποτρέψει.

Σε κάθε περίπτωση γνωρίζει καλά ότι όσα του καταλογίζω για τη συμπεριφορά του απέναντί μου είναι απολύτως αληθή.

Και από ότι διαπιστώνω, δεν ήμουν η μόνη που συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσους έσπευσαν αυτές τις ώρες να με στηρίξουν.

Οι επιθέσεις δεν με πτοούν. Ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις αξίες και τις ιδέες μου, να σέβομαι τη συλλογικότητα του κόμματός μας και να αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια, δίπλα σε όσες και όσους με έχουν εμπιστευθεί και απέναντι στη στρατηγική της απαξίωσης του πολιτικού χώρου που ο κος Κασελάκης επιχειρεί, αφού απέτυχε παταγωδώς να εκπροσωπήσει».

Related posts

«Το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν;» – Το σχόλιο της Γιαννακοπούλου για τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

admin

Τουρκική επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο: Προκλήσεις και μετά το διάβημα

admin

«Πόλεμος» στη Βουλή για την επιστολική ψήφο

admin

Ασκήσεις επί χάρτου και συσκέψεις για τη ΔΕΘ

admin

Ελλάδα – Τουρκία σε μία νέα φάση αναμονής

admin

Κλιμάκιο έρευνας στο υπουργείο Εσωτερικών

admin

Φεύγει ο Όθωνας Ηλιόπουλος από τη Βουλή και έρχεται «με φόρα» η Τσαπανίδου;

admin

25η Μαρτίου: Το μήνυμα Μητσοτάκη και η αναφορά στα Τέμπη

admin

Ανδρουλάκης: Τώρα θα δούμε ποιος φοβάται την αλήθεια για τις υποκλοπές κ. Μητσοτάκη

admin