Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αργυρός Υποστηρικτής της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Menelaos Fresh

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει την κατηγορία του Υποστηρικτή με την υποδοχή της Menelaos Fresh. Ο νέος Υποστηρικτής, που ασπάζεται τις αξίες της Κοινότητας, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην κατηγορία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με περισσότερα από 35 χρόνια πορείας στην αγορά.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η Menelaos Fresh, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου εισαγωγών και εξαγωγών φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αποτελεί μια εταιρία που συνδυάζει ποιότητα, καινοτομία και προσήλωση στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου χονδρικής και λιανικής πώλησης καθώς και εστίασης και τροφοδοσίας. Βρισκόμενη στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, η Menelaos Fresh προσφέρει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, τόσο «καθημερινών» συμβατικών και βιολογικών όσο κι εξωτικών κι εξειδικευμένων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες της αγοράς για φρέσκα, υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα.

Η ένταξη της Menelaos Fresh στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής, σηματοδοτεί την περαιτέρω ενδυνάμωση της Κοινότητας με εταιρείες που αναγνωρίζουν την αξία της ελληνικής παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Η συνεργασία αυτή, θα δώσει τη δυνατότητα στη Menelaos Fresh να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Πρωτοβουλίας, προάγοντας το κοινό όραμα για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο κ. Μενέλαος Τζούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Menelaos Fresh, δήλωσε:

«Η συμμετοχή μας στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Αργυρός Υποστηρικτής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία μας. Πιστεύουμε στη δύναμη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσα από τη συνεργασία μας με άλλες αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, ανέφερε σχετικά:

«Η ένταξη της Menelaos Fresh στην Πρωτοβουλία ως Αργυρός Υποστηρικτής είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία μας προς την ενδυνάμωση της ελληνικής επιχειρηματικής και παραγωγικής κοινότητας. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η δέσμευση της Menelaos Fresh στα εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερων ποικιλιών φρούτα και λαχανικά προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στον καταναλωτή».

Related posts

3 άλφα: 4,3 εκατ. ευρώ τζίρο πρόσθεσε η καραντίνα

admin

Το τσίπουρο Αρόδο στο χαρτοφυλάκιο της Beverage World

admin

Κλιματικά ουδέτερη για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurolife FFH

admin

ΕΛΤΟΝ: Αύξηση 80,44% στα EBITDA το 9μηνο

admin

Alpha Bank: Συμφωνία πώλησης για δάνεια Σφακιανάκη, Θεοχαράκη, Attrattivo

admin

Eurobank: Νέα εκταμίευση από Ταμείο Ανάκαμψης, διαχειρίζεται πόρους άνω του €1 δισ.

admin

Ομιλος Energean: Προς σημαντική αύξηση της παραγωγής φυσικού αερίου φέτος

admin

Καραβίας (Eurobank): Προϋπόθεση για δημογραφικό μια ακμάζουσα οικονομία

admin

Η SABO SA νέο μέλος της πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

admin