Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank-Παγκρήτια: Εγκαινιάστηκε το πρώτο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χίο

Εγκαινιάστηκε στη Χίο, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, το «Pearl Island», η πρώτη πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων του νησιού. Το έργο πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης της πρώην Παγκρήτιας Τράπεζας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου, του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότη Μηταράκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου της Attica Bank, κ. Αντώνη Βαρθολομαίου, και του επιχειρηματία κ. Μαρκέλλου Καλλιμασιά, στον οποίο ανήκει η ξενοδοχειακή μονάδα. Το παρόν έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής ζωής του νησιού.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Αttica Bank, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα καλύπτει μια υπαρκτή ανάγκη που είχε η Χίος για να αναπτύξει το τουριστικό της προϊόν μέσα από την παροχή προτύπων υψηλής φιλοξενίας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως η Παγκρήτια Τράπεζα στήριξε την ιδιωτική πρωτοβουλία με τη χρηματοδότηση αυτού του έργου, έτσι και η νέα τράπεζα που έχει δημιουργηθεί μετά τη συγχώνευση με την Αttica Bank και αποτελεί πλέον τον 5ο τραπεζικό πυλώνα στη χώρα, με την ισχυρή κεφαλαιακή της βάση, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της επιχειρηματικότητας στο νησί, πιστεύοντας στις τεράστιες δυνατότητές του για ανάπτυξη και οικονομική πρόοδο».

Related posts

ΔΕΔΑ: Έργο για έγχυση βιομεθανίου στα δίκτυα

admin

Αποζημίωση και στήριξη ζητούν οι ακτοπλόοι

admin

Εκλογίκευση του εποπτικού πλαισίου ζητούν οι ασφαλιστικές εταιρείες

admin

Επενδύει σε ηλεκτρικά αεροσκάφη η Cycladic Air, πετά σε νέους προορισμούς

admin

Απευθείας πτήσεις Ηράκλειο-Βελιγράδι από την Air Serbia

admin

Πόσα κερδίζει από τον καφέ ο Βασίλης Κάτσος

admin

Οι νέες επενδύσεις της Orilina Properties στο Ελληνικό

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στο deal Premia-ΤΕΜΕΣ για τους αμπελώνες στο Costa Navarino

admin

Στο σφυρί ακίνητα των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value

admin