Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Άδειασε ο 7ος όροφος του προέδρου στην Κουμουνδούρου

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς παραιτήθηκε από διευθυντής του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Μανώλης Καπνισάκης, μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή.

Ο έβδομος όροφος των γραφείων της Κουμουνδούρου, που βρίσκεται το γραφείο του προέδρου, είναι πλέον κλειδωμένος με λουκέτο, ενώ άλλαξε και ο κωδικός στην ηλεκτρονική κλειδαριά του γραφείου.

Ο Μανώλης Καπνισάκης μάζεψε τα πράγματά του από τα γραφεία και αποχώρησε, συνέπεια της παραίτησής του.

Οι παραιτήσεις που είχαν προηγηθεί

Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο για την τρίτη στη σειρά παραίτησης στελέχους πλησίον του Στέφανου Κασσελάκη. Είχε προηγηθεί αυτή του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου Μπάμπη Παπαδάκη, όπως και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευγενίας Κουντούρη.

Ο Μπάμπης Παπαδάκης ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πως «αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από τη δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Από την πλευρά της η Ευγενία Κουντούρη ανέφερε στους διαπιστευμένους συντάκτες ότι «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

Related posts

Λιποθυμία Νόνης Δούνια στη Βουλή – Τι είπε η ίδια στο MEGA

admin

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η αναγέννηση του ΕΣΥ – Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε κάθε πολίτη

admin

Κοινά

admin

«Αυτά τα έλυσε η Συνθήκη της Λωζάνης» – Η άμεση η απάντηση Μητσοτάκη στα περί «τουρκικής μειονότητας» Ερντογάν

admin

«Κατηγορώ» από Φλωρίδη για τις αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα

admin

Αυτός είναι ο φάκελος της επιστολικής ψήφου για τις ευρωεκλογές

admin

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου: Ο πρώην υπουργός απαντά με φωτογραφίες και… απειλές

admin

Οι πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι σε έξι δήμους

admin

Υπεγράφη παρουσία Μητσοτάκη η σύμβαση του οδικού άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

admin