Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επικεφαλής της δικηγορικής εταιρίας Βύζας – Κατρινάκης και Συνεργάτες αναλαμβάνει η Σ. Γρηγοριάδου

Στην ενίσχυση και τον εμπλουτισμό της ηγετικής της ομάδας προχωρά η PwC Ελλάδας, προσθέτοντας στο δυναμικό της την Σοφία Γρηγοριάδου, η οποία αναλαμβάνει ως Partner το ρόλο της Leader PwC Legal Ελλάδας. Με την κίνηση αυτή, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νέων συνεργασιών με έμπειρους δικηγόρους που έχουν ξεχωριστή θέση στην ελληνική αγορά, διευρύνεται σημαντικά το πεδίο παροχής νομικών υπηρεσιών που παρέχονται από την Δικηγορική Εταιρεία Βύζας – Κατρινάκης και Συνεργάτες, μέλους του δικτύου της PwC.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Σοφία Γρηγοριάδου είναι δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και διαθέτει μακρά εμπειρία στο εταιρικό, εμπορικό, φορολογικό και τραπεζικό δίκαιο και στον χειρισμό σύνθετων, νομικών υποθέσεων στα πεδία των Εξαγορών & Συγχωνεύσεων, των Αποκρατικοποιήσεων, των Κεφαλαιαγορών, της Εταιρικής Διακυβέρνησης και του Real Estate.

Τα τελευταία πέντε χρόνια διετέλεσε Επικεφαλής της δικηγορικής μέλους μεγάλης συμβουλευτικής και ελεγκτικής εταιρείας. Νωρίτερα και για 20 έτη, κατείχε τη θέση της Partner σε γνωστή δικηγορική εταιρεία των Αθηνών και, ταυτόχρονα, από το 2014 τη θέση της Επικεφαλής Φορολογικού Τμήματος με έμφαση στις Δημόσιες Συμβάσεις και την Επίλυση Διαφορών. Επιπλέον, έχει θητεύσει ως μέλος και γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου πολλών εταιρειών. Η Σοφία Γρηγοριάδου σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ και Διεθνές Ιδιωτικό Δίκαιο στο Université de Miséricorde της Ελβετίας.

Με αφορμή την προσθήκη της Σοφίας Γρηγοριάδου στην ομάδα της PwC, αλλά και την αναβάθμιση επτά στελεχών της, ο CEO της PwC Ελλάδας, κ. Μάριος Ψάλτης δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στην PwC την Σοφία Γρηγοριάδου, ένα εξαιρετικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου της και των πελατών μας. Η έλευση της Σοφίας επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για την προσέλκυση εξαιρετικού ταλέντου και την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών σε όλα τα πεδία».

Σχολιάζοντας την ένταξη της Σοφίας Γρηγοριάδου στην PwC, ο Βασίλης Βύζας, Partner, Επικεφαλής του τμήματος φορολογικών και νομικών υπηρεσιών της PwC Ελλάδας σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάσσεται στην ομάδα μας μια εξαιρετικά έμπειρη νομικός, με αποδεδειγμένο έργο σε κρίσιμα πεδία της αγοράς. Οι γνώσεις, η εμπειρία, αλλά και οι ικανότητές της θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις δικηγορικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας, κάνοντάς τις πιο καινοτόμες και πιο φιλικές για τις επιχειρήσεις».

Από την πλευρά της η Σοφία Γρηγοριάδου δήλωσε:

«Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που αναλαμβάνω Επικεφαλής της Δικηγορικής ομάδας της PwC, που απαρτίζεται από εξαιρετικούς δικηγόρους που έχουν ήδη χειριστεί πολύ σημαντικές υποθέσεις και έργα πελατών. Σε μία εποχή που το περιβάλλον του επιχειρείν μεταβάλλεται με ασύλληπτους ρυθμούς, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα, με τη βαθιά κατανόηση των πελατών μας σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες της PwC και το διεθνές μας δίκτυο, να υλοποιήσουμε τη στρατηγική μας για την παροχή δικηγορικών υπηρεσιών που επιστρέφουν χρόνο και αξία στους πελάτες μας και στις νομικές τους υπηρεσίες».

Related posts

Δέκα στάσεις λεωφορείου με αντισηπτικό στην Αθήνα από τη Eurolife FFH

admin

Απόνερα στον τουρισμό από την κρίση στη Mouzenidis Travel Greece

admin

Πώς η τεχνολογία μετασχηματίζει τα τμήματα treasury

admin

Autohellas: Αύξηση 54% στα καθαρά κέρδη 9μήνου

admin

Χρηματοδότηση £16 εκατ. συγκέντρωσε η Plum

admin

Δύο μη δεσμευτικές προσφορές για το χαρτοφυλάκιο Αριάδνη

admin

Ποιοι τοποθετήθηκαν στο «πράσινο» ομόλογο της Πειραιώς

admin

Ολη η δομή του deal ΕΛΛΑΚΤΩΡ-Motor Oil για ΑΠΕ

admin

Καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες προσφέρει η Παπουτσάνης

admin