Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανή η πρόταση μομφής από τον Παύλο Πολάκη, λέει η Κεχαγιά

Στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αλλά και για την επικείμενη Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά.

Μιλώντας στο MEGA η Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι δεν γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί το πρόβλημα. «Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από το χαλί αλλά τα συζητά και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις», είπε.

«Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί»

Πρόσθεσε ότι με βάση όσα ακούστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία υπάρχει πιθανότητα να κατατεθεί πρόταση μομφής, ενδεχομένως από τον Παύλο Πολάκη. «Δεν μπορώ να προϊδεάσω αν θα κατατεθεί μία κοινή πρόταση από την ομάδα των «87» γιατί και οι ίδιοι έχουν ζητήσει εσωκομματικές κάλπες. Έως τώρα διαφορετική πολιτική πρόταση από πόσους έχουν αντιρρήσεις, δεν έχει κατατεθεί. Στον δημόσιο λόγο δεν ακούγεται πως υπάρχει άλλη γραμμή», υπογράμμισε.

Ερωτηθείσα κατά πόσον ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει το ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθάρισε πως δεν θα ανοίξει το θέμα.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Σύμφωνα με την ίδια, «το είπε ξεκάθαρα δια της σιωπής του. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και όλα πρέπει να γίνουν καταστατικά και θεσμικά».

Σε περίπτωση, ωστόσο, που του γίνει πρόταση μομφής στην Κεντρική Επιτροπή, η Βούλα Κεχαγιά τόνισε πως «πρέπει να έχουμε μπροστά μας όλα τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε όλη την εικόνα του παζλ. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει πως θεσμικά, όποιος θέλει μπορεί να θέσει ζητήματα εκπροσώπησης. Πρέπει να τα δούμε όλα βήμα βήμα. Να είστε σίγουροι πως ο πάρεδρος θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα».

Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε πως «η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί και ο κ. Κασσελάκης μπορεί να διοικήσει το κόμμα και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Το θέμα είναι όλοι να αποφασίσουμε πως θέλουμε να συνεχίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ηγεσία του κόμματος ξέρει πότε να λαμβάνει αποφάσεις και ξέρει πως πρέπει να λειτουργεί με ενωτικό τρόπο».

Δείτε όσα είπε η Βούλα Κεχαγιά στο MEGA:

Related posts

Το Εκλογοδικείο ένιψε τας χείρας για τους «Σπαρτιάτες»

admin

ΚΚΕ: Κατεπείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

admin

Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Η χώρα μας έχει ανάγκη μια ισχυρότερη αντιπολίτευση»

admin

Αμήχανη η Κουμουνδούρου μετά και τη νέα συρρίκνωση

admin

Μυστική έρευνα για ύποπτες συναλλαγές

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά

admin

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσίου

admin

Εταιρεία εμφιάλωσης νερού ο πρώτος σταθμός της περιοδείας Μητσοτάκη στα Ιωάννινα

admin

Μητσοτάκης: Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία

admin