Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα στο Ίλιον ανοίγει η Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, άνοιξε τις πόρτες του νέου καταστήματος στο Ίλιον Αττικής, στην οδό Λεωφόρος Θηβών 475. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της Lidl Ελλάς αποτελεί το 2.31ο της εταιρείας.

Η επένδυση της Lidl Ελλάς στο νέο αυτό κατάστημα φτάνει συνολικά τα 8 εκατ. Ευρώ.  Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε δύο επίπεδα με συνολική επιφάνεια 1.470 τ.μ., προσφέροντας έναν συνδυασμό καινοτομίας, άνεσης και απλότητας, βελτιώνοντας την αγοραστική εμπειρία των πελατών του. Με 5 ταμεία και συνολικά 85 θέσεις στάθμευσης – 30 εξωτερικές και 55 στεγασμένες σε δύο υπόγεια επίπεδα – η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με άνεση και ασφάλεια.

Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για αειφορία και λειτουργικότητα. Ο διαχωρισμός των προϊόντων στα δύο επίπεδα επιτρέπει μια οργανωμένη ροή αγορών, με τη βοήθεια κυλιόμενων σκαλών και ανελκυστήρων που διευκολύνουν την πρόσβαση σε όλα τα τμήματα του καταστήματος. Επιπλέον, ο εκτενής χώρος πώλησης διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα ευρείας γκάμας προϊόντων.

Η εταιρεία προχώρησε και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ύψους 65KW και 2 σημείων ηλεκτρικής φόρτισης συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντας. Οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις προσφέρουν στους συνεργάτες της Lidl ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάπαυσης στο 3ο επίπεδο, που συνδυάζουν άνεση και θέα.

Η επένδυση αυτή έρχεται για να στηρίξει και την τοπική οικονομία και κοινωνία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του νέου καταστήματος απαρτίζεται από 39 υπαλλήλους, εκ των οποίων οι 30 αποτελούν νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας έτσι τη δυνατή και συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα της Lidl Ελλάς. Παράλληλα, 10 σπουδαστές του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work, στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους κατάρτισης, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία για το άνοιγμα του νέου καταστήματος, προκειμένου να αποκομίσουν πραγματική εμπειρία και μια σφαιρική εικόνα για όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε μια νέα έναρξη. Η Lidl Ελλάς στηρίζει και ενθαρρύνει τη νέα γενιά στο να ακολουθήσει τα όνειρά της και να διαπρέψει στον τομέα του λιανικού εμπορίου, παρέχοντας μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος την δυνατότητα άρτιας και εποικοδομητικής εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες, προετοιμάζοντάς τους στην πράξη.

Με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα της με ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σειρά “Νώμα”. Το νέο κατάστημα διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς αυτής της σειράς. Ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, οι πελάτες της μπορούν να βρουν προϊόντα που κατά 70% προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς. Παράλληλα, στο κατάστημα διατίθεται πληθώρα βιολογικών προϊόντων.

Related posts

Αύξηση κεφαλαίου 310 εκατ. ευρώ στη Nova

admin

Υποτροφίες αριστείας χορηγεί ο όμιλος Ηρακλής

admin

Oμιλος Quest: Στα 40-55 εκατ. ευρώ οι φετινές επενδύσεις

admin

Space Hellas: Πιστοποίηση IoT από Cisco για Ελλάδα και Κύπρο

admin

Πωλητήριο σε κλινικές-διαγνωστικά ετοιμάζει η CVC

admin

Ευέλικτο ωράριο και επιπλέον άδεια στους υπαλλήλους της ΕΥ Ελλάδος

admin

Intrakat: Νέες συμβάσεις αξίας 406,4 εκατ. ευρώ στο 9μηνο

admin

ΔΕΗ: Στο 5,50% μειώθηκε η συμμετοχή της Goldman Sachs

admin

Ημερίδα: Η επόμενη μέρα του ελληνικού ξενοδοχείου

admin