Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά 40 υπολογιστών σε σχολεία της Κρήτης από την Τράπεζα Χανίων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της απέναντι στην κοινωνία λειτουργεί πάντοτε με αίσθημα ευθύνης προς όλα τα κοινά της και μέσα από ένα καλά δομημένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αφήνει διαχρονικά το αποτύπωμά της στην κοινωνία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε αυτή την κατεύθυνση, υλοποιεί το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων». Το πρόγραμμα αφορά τη δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό των ελληνικών σχολείων μέσω της προώθησης νέων και καινοτόμων μεθόδων εκμάθησης που θα συμβάλλουν στη διαδραστική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων προβαίνει σε δωρεά 200 σταθερών υπολογιστών σε Σχολεία της Κρήτης.

Σήμερα δόθηκαν οι πρώτοι 40 υπολογιστές σε 20 σχολεία, ενώ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και η δωρεά του υπόλοιπου αποθέματος.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στέκεται αρωγός της νέας γενιάς ώστε να χτίσει στο παρόν τις δεξιότητες του μέλλοντος. Ένα μέλλον που θα πρέπει να εστιάσει στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, πυλώνες στους οποίους η Τράπεζα έχει στρέψει εμφατικά το ενδιαφέρον μέσα από δύο σπουδαία προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ήδη υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» που αφορά την υιοθέτηση και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση.

Related posts

Ποιούς νέους επιχειρηματίες βράβευσε ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

admin

Sunlight Group: Απέκτησε το 100% των SEBA και Sunlight Italy

admin

Γεύματα 150 παιδιών για έναν μήνα καλύπτουν τα My market

admin

Διάκριση της Demo στο θεσμό True Leaders

admin

ΟΛΘ: 14 Μαίου η ημερομηνία αποκοπής μερίσματος

admin

Η Unilever υποστηρίζει τη βιώσιμη καινοτομία ως χορηγός της ECOTROPHELIA 2023

admin

Περδικάρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Ζητείται χρυσή τομή για ανεκτέλεστο και ρίσκο παραγωγής ζημιών

admin

Deloitte: 6+1 προτεραιότητες για τις ελληνικές επιχειρήσεις

admin

Attica Bank: Στις 25 Σεπτεμβρίου η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

admin