Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μια πρόταση μομφής διχάζει το κόμμα» απάντησε ο Κασσελάκης σε Πολάκη και «87»

Απάντηση στο αίτημα των Παύλου Πολάκη και στελεχών που πρόσκειτο στους «87» για διενέργεια εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας, που ολοκληρώθηκε σε υψηλούς τόνους λίγο πριν τις 16:00.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εσωκομματικές κάλπες ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, όπως και οι «87», δια μέσω των Όλγας Γεροβασίλη, Θανάση Θεοχαρόπουλου και Ζωής Καρκουλιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «θεωρώ ότι μια πρόταση μομφής στο πρόσωπό μου πληγώνει και ρευστοποιεί το κόμμα, δεν προσφέρει τίποτα και πληγώνει και τον κόσμο μας. Επίσης, είναι μια μεγάλη κωλοτούμπα από το ίδιο το όργανο (σ.σ. Πολιτική Γραμματεία) που αποφάσισε καταστατικό συνέδριο».

Τι είπαν Γεροβασίλη, Θεοχαρόπουλος, Πολάκης

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αρχικώς τοποθετήθηκαν οι Όλγα Γεροβασίλη και Θανάσης Θεοχαρόπουλος διατυπώνοντας τη θέση που έχουν εκφράσει δημοσίως, την προσφυγή από την Στέφανο Κασσελάκη σε εσωκομματικές κάλπες.

Ακολούθως ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, να πάει σε εκλογές γιατί «η πρόταση μομφής θα τραυματίσει το κόμμα», ζητώντας με τη σειρά του τη διενέργεια εσωκομματικής διαδικασίας.

Αντίθετος σε διενέργεια εσωκομματικών εκλογών τάχθηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς. Όπως ανέφερε σε συνομιλητές του, «θα πρέπει να σταματήσουμε να ταλαιπωρούμε τα μέλη».

Related posts

Πολιτική κόντρα: Ο Μητσοτάκης «δεν έχει χωνέψει την ήττα» στον δήμο Αθηναίων – «Αβάσιμες κατηγορίες» κατά Δούκα

admin

Βόμβα Κούλογλου: Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

admin

Το σχέδιο Μητσοτάκη για τους υδρογονάνθρακες

admin

Αμεση αργία μετά την ορκομωσία

admin

Τα «ψυχολογικά» όρια των πολιτικών αρχηγών

admin

Σπαρτιάτες: Το τρικ που είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν ώστε να προκαλέσουν εκλογές

admin

Οι δύσκολες εξισώσεις του Μαξίμου

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα κάνει εντύπωση αν ο Μητσοτάκης αναγκαστεί να «παραιτήσει» και άλλους υπουργούς

admin

ΝΑΤΟ: Τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη ζητά η Ελλάδα

admin