Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες βολές κατά Κασσελάκη από Πολάκη: «Ασύνδετα βιντεάκια στα social, επίδειξη προσωπικής ζωής, επιλογών και πλούτου»

Σε ευθεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, διαμηνύοντας παράλληλα ότι «χρειάζονται αλλαγές στην ηγεσία». Ταυτόχρονα δίνει… ραντεβού στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως «θα είμαι παρών».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο αψύς Σφακιανός υπογράμμισε πως «ούτε η πολιτική του ενός ανδρός αρχή που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, των ασύνδετων βιντεακιών στα σόσιαλ, της επίδειξης της προσωπικής ζωής, των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί δεν το ακούει η κοινωνία».

Βάλλει και κατά άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που όπως λέει υπάρχουν, «σχέδια κάποιων να φύγουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της «κεντροαριστεράς της διαπλοκής»!!!».

Σύμφωνα με τον ίδιο «όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό θα τιμωρηθούν και από το λαό και από την ιστορία, όπως έγινε και πρόσφατα με κάποιους άλλους που πιστέψαν μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2023 «πως ήρθε η ώρα τους» έχασαν την προεδρία, διέσπασαν το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ο λαός τους κατέταξε στο πραγματικό τους μπόι!».

Παραθέτει παράλληλα θέσεις που κατά τον ίδιο θα κάνουν «μια ισχυρή αντιπολίτευση να γίνει κυβέρνηση». Όπως είπε, «η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση που θα ρίξει τον Μητσοτάκη που κλονίζεται από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση που θα ρίξει το Μητσοτάκη που ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας (όσο και να τον φτιασιδώνουν τα χρηματοδοτούμενα συστημικά ΜΜΕ)

Μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα έχει προοπτική να γίνει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα:

– Λαϊκά κατανοητό

– Κοινωνικά αναγκαίο

– Σε σύγκρουση με τη διάπλοκη

– Με ελπίδα στη νέα γενιά!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ!

Με αλλαγές στην ηγεσία με πλατιά απεύθυνση στις ζωντανές και προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας για αυτοοργάνωση και πύκνωση των γραμμών του, με ισχυρή καθημερινή παρουσία παντού σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα!

Με ξεκάθαρες θέσεις

– από τα εθνικά θέματα μέχρι το ισχυρό κοινωνικό κράτος με αξιοπρεπείς λειτουργούς

– με αναστροφή της υποτίμησης της αξίας της εργασίας που έφεραν τα μνημόνια

– με αλλαγή της κατεύθυνσης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης στην εργασία, στην αγροτική παραγωγή και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

– με δημόσιο έλεγχο μιας τράπεζας, της ΔΕΗ και ενός διυλιστήριου

– με ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στη Δικαιοσύνη που έχω περιγράψει

– με λύση υπέρ του κόσμου και όχι των τραπεζών και των φαντς του ιδιωτικού χρέους

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ:

– Ούτε η πολιτική του ενός ανδρός αρχή που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, των ασύνδετων βιντεακιών στα σόσιαλ, της επίδειξης της προσωπικής ζωής, των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

– Ούτε τα σχέδια κάποιων να φύγουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της «κεντροαριστεράς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ»!!!

Όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό θα τιμωρηθούν και από το λαό και από την ιστορία, όπως έγινε και πρόσφατα με κάποιους άλλους που πιστέψαν μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2023 «πως ήρθε η ώρα τους» έχασαν την προεδρία, διέσπασαν το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ο λαός τους κατέταξε στο πραγματικό τους μπόι!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!

Θα είμαι παρών!».

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισε η ΠτΔ – «Η ψήφος είναι η πιο δυνατή φωνή των πολιτών»

admin

Μητσοτάκης: Θα νομοθετήσουμε την ισότητα στο γάμο – Δεν θα βάλω κομματική πειθαρχία

admin

Νέα Δημοκρατία: Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Γιώργος Αμανατίδης

admin

Βαρβιτσιώτης: Τέλος εποχής για την αρχαιότερη οικογένεια στη Βουλή – Χωρίς εκπρόσωπο μετά από 180 χρόνια

admin

Μορατόριουμ και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου

admin

Ο «άγνωστος» υποψήφιος των Σοσιαλιστών

admin

Ελενα Ακρίτα κατά ΕΦΣΥΝ για τον… υπέρκομψο Τάιλερ

admin

Ο Γκλέτσος συγκεντρώνει υπογραφές για να μεταπείσει τον Τσίπρα

admin

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση του 1% ό,τι δεν δίνει για πυρασφάλεια το δίνει για προπαγάνδα

admin