Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σιβυλλική δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου περί διαγραφής – Οι συζητήσεις με Κασσελάκη και Παππά

Σιβυλλική δήλωση πριν την ορκωμοσία της στη Βουλή πραγματοποίησε η νέα βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου.

Κληθείσα να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή αποκρίθηκε πως «είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση. Έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια».

Απαντώντας για το εάν φοβάται τη διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα τόνισε με νόημα πως «θα δούμε τι θα γίνει».

Στη διαδικασία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης και η βουλεύτρια επικρατείας Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου ανακοινώθηκε επισήμως και η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η Πόπη Τσαπανίδου λίγο πριν την ορκωμοσία της

Παππάς: Άξιο στέλεχος της παράταξης η Πόπη Τσαπανίδου

Αργότερα, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς προχώρησε σε δήλωση από το περιστύλιο της Βουλής, καλωσορίζοντας την Πόπη Τσαπανίδου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τσαπανίδου: Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Η Πόπη Τσαπανίδου γνωστοποίησε στις δικές της δηλώσεις ότι ενημερώθηκε από τους Νίκο Παππά και Θανάση Μωραΐτη.

«Έγινε σήμερα η ορκωμοσία μου, αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μού έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τον διευθυντή της ΚΟ, Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Σας ευχαριστώ πολύ», υπογράμμισε.

Παράλληλα, σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι που πραγματοποιήθηκε, η Πόπη Τσαπανίδου τόνισε πως «έχουμε μιλήσει με τον κύριο Κασσελάκη, το κλίμα είναι πολύ καλό».

Δείτε βίντεο:

Related posts

Μπαράζ απειλών από τουρκικά ΜΜΕ κι αναλυτές κατά της Ελλάδας – Αναφορές σε πυραύλους μεγαλύτερης εμβέλειας από τον Tayfun

admin

Εντολή για ρωσικό αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

admin

Μητσοτάκης: Η μάχη Μακρόν – Λεπέν δεν είναι ιδεολογική, είναι μάχη προόδου και συντήρησης

admin

Οι ελληνογερμανικές σχέσεις σε νέα φάση

admin

Ερντογάν: Επιμένει στο «Οχι» για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

admin

Τέσσερις εντολές στον δρόμο για τις ευρωκάλπες

admin

Πολιτικές παρενέργειες από τη Eurovision

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι δύο μονομάχοι και τα «αγκάθια» της επόμενης μέρας

admin

Ο αρχηγός κάνει το κόμμα ή το κόμμα τον αρχηγό;

admin