Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστροφή στα θρανία με περισσότερους Go For More πόντους!

Sponsored Content


Πάντοτε ο Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού και είναι μια ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε δυναμικά τη σεζόν και να επωφεληθείτε με κάθε σας αγορά! Από τη σχολική τσάντα με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και τα προϊόντα ομορφιάς, μέχρι τα αθλητικά είδη και τον καινούργιο καναπέ για το σαλόνι του νέου σας σπιτιού, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων και να επωφεληθείτε με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας.





Με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς να πλησιάζει και οι φοιτητές να ετοιμάζονται για τη νέα τους αρχή, ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε και να κάνετε αγορές που ξεχωρίζουν.


Πιο αναλυτικά, για το νέο ξεκίνημα στο σχολείο, αλλά και για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά είδη και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πρώτη σας μέρα στο σχολείο. Ενώ, αν θέλετε να ανακαλύψετε τον αθλητή που κρύβεται μέσα μας επισκεφθείτε τα καταστήματα INTERSPORT ή το intersport.gr για αθλητικά ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη!





Ξεκίνημα και για τα πανεπιστήμια, όμως, με πολλές ευκαιρίες για αγορές με επιβράβευση. Για να δημιουργήσετε το νέο φοιτητικό σπίτι όπως το έχετε ονειρευτεί ή για να κάνετε την ανακαίνιση που πάντα θέλατε, στην ΙΚΕΑ ή το ikea.gr σας περιμένουν οι πιο καλόγουστες και πρακτικές επιλογές για το σπίτι, το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο.

Και επειδή ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, στα Hondos Center και το hondoscenter.com θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για τη φθινοπωρινή φροντίδα του εαυτού σας, αλλά και αμέτρητα είδη καθημερινής χρήσης.





Καλή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά, λοιπόν, με επιλογές για όλη την οικογένεια. Διότι τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο να ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν και για κάθε σας αγορά.


Επωφεληθείτε, λοιπόν, μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου και με κάθε σας αγορά σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εξασφαλίστε κέρδος 15% σε Go For More πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για κάθε συναλλαγή άνω των 30€.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το

www.nbg.gr/el/go4more/prosfores





--.GR

Related posts

Ουκρανία: Γενικός συναγερμός για σιτηρά, ενέργεια και βρεφικό γάλα – Επισιτιστικό «κραχ» φοβούνται οι G7

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Υποτονικές κινήσεις και σταθεροποίηση

admin

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

admin

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό αντιμετωπίζει οριζόντια όλες τις παραλίες

admin

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν την τελευταία ημέρα του μήνα από τον ΟΠΕΚΑ

admin

Market Pass – Youth Pass: Προ των πυλών η υλοποίηση των μέτρων στήριξης – Τι αλλάζει στη διαδικασία

admin

«Καλάθι του Nοικοκυριού»: Μείωση τιμών σε 154 προϊόντα ανακοινώνεται αύριο

admin

Πληρότητα 63,5% πέτυχαν τα ξενοδοχεία της Αθήνας στο πρώτο τρίμηνο του 2024

admin

Συμφωνία τύπου «καλαθιού» με τη Βαρβάκειο για φθηνότερο μπακαλιάρο – Πού κυμαίνονται οι τιμές

admin