Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ευαγγελία Αθανασίου νέα Chief Insurance Officer στην Allianz

Ο κ. Νικόλαος Χαλκιόπουλος, Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Allianz, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία από το 2002, αποφάσισε να αποχωρήσει την 30ή Σεπτεμβρίου 2024. Ο κ. Χαλκιόπουλος υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης και συνεισέφερε σημαντικά με την εμπειρία του στο σύνολο της εταιρείας και τα τελευταία χρόνια στις εργασίες της ενοποιημένης εταιρείας, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Τη θέση του Chief Insurance Officer και Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 η κα Ευαγγελία Αθανασίου, η οποία στο νέο της ρόλο θα έχει την εποπτεία των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων όλων των κλάδων ασφάλισης, της Τιμολόγησης Προϊόντων και των Αντασφαλειών. Σημειώνεται ότι η εποπτεία των εργασιών που αφορούν στις Διευθύνσεις Αποζημιώσεων όλων των κλάδων ασφάλισης μεταφέρεται προσωρινά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χριστίδη.

Η κα Αθανασίου είναι δικηγόρος με πτυχίο Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of London. Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε διαφορετικές θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό χώρο, με τελευταία θέση στον ρόλο του Insurance Manager και Μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης της Interasco Insurance Company S.A.

Ο κ. Χριστίδης, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Allianz, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χαλκιόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία. Ταυτόχρονα, καλωσορίζει την κα Αθανασίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Related posts

Στην Optima Bank το χαρτοφυλάκιο στεγαστικών της Citibank

admin

Αδεια λειτουργίας για τη μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο

admin

Ανδ. Σιάμισιης: Η φορολόγηση κερδών επηρεάζει μέρισμα και επενδύσεις

admin

Real Consulting: Αύξηση 32% στα EBITDA εξαμήνου

admin

Γ. Στάσσης: Οι τρεις πυλώνες ανάπτυξης της ΔΕΗ

admin

Ανακοινώθηκε η εκτελεστική επιτροπή του ενιαίου σχήματος Allianz-Ευρωπαϊκής Πίστης

admin

Πρεμιέρα για τα drones εντός του έτους στα ΕΛΤΑ

admin

ΗΛΕΚΤΩΡ: Πρώτη θέση στην κατηγορία «Περιβάλλον και Πράσινη Ανάπτυξη» στα βραβεία του ΕΒΕΑ

admin

Η EY φιλοδοξεί να επιτύχει αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα για το 2021

admin