Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση

Στη σύλληψη ενός 44χρονου που φέρεται να βίαζε μια 16χρονη φίλη του γιού του, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης (22/8) και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της 16χρονης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Κααγγελία πατέρα 16χρονης: Τη βίασε πάνω από 10 φορές

Ο πατέρας, της ανήλικης, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι ο κατηγορούμενος, είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά στην οικογένειά της.

Η κοπέλα φαίνεται πως δεν άντεξε μίλησε στην οικογένεια της και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας. Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε μέσω του γιου του εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 27 Αυγούστου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΕΣ: --ΜΠΕ, ΕΡΤ

Related posts

Τυχερός κέρδισε €200.000 σε παιχνίδι του Σκρατς

admin

Energean: Κινήσεις για αύξηση της δυναμικότητας αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο

admin

Γιατί διεκδικεί η Abertis την Αττική Οδό και θα ψάξει μετά για Ελληνα εταίρο

admin

Jumbo: Στόχος η αύξηση τζίρου και κερδών 8-10% το 2024

admin

Τέσσερα εκατομμύρια μετοχές Jumbo διέθεσε ο Απ. Βακάκης

admin

Γενικός Διευθυντής της Astellas HBRG ο Svetoslav Tsenov

admin

Jumbo: Δεν υπάρχουν παράνομες διατάξεις στον Κανονισμό Εργασίας

admin

Οι ηλεκτρικές συνδέσεις που ανατρέπουν το τοπίο στην ενέργεια

admin

Σαράντης: Πήρε το πράσινο φως για την εξαγορά της Stella Pack

admin