Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρική στρατιωτική δύναμη έλαβε έγκριση να συμμετάσχει σε αποστολή του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο

Βουλγαρική στρατιωτική δύναμη έλαβε έγκριση να συμμετάσχει στην ειρηνευτική επιχείρηση υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, στην KFOR, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στη Σόφια.

Οι μαχητικές ικανότητες της δύναμης αυτής αξιολογήθηκαν από επιτροπή της Διοίκησης Κοινής Δύναμης και των Χερσαίων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια τακτικής άσκησης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή εκπαίδευσης Κορέν της περιφέρειας Χάσκοβο, στη νότια Βουλγαρία.

Η στρατιωτική δύναμη αποτελείται κυρίως από μέλη του 4ου Συντάγματος Πυροβολικού. Περιλαμβάνει επίσης μέλη του 101ου Συντάγματος Αλπινιστών και του 110ου Συντάγματος Επιμελητείας των Χερσαίων Δυνάμεων, καθώς και μέλη από το Σύστημα Κινητών Επικοινωνιών και Πληροφοριών της Μικτής Διοίκησης Δυνάμεων.

Ο ταγματάρχης Μίλεν Ζλάτεφ του 4ου Συντάγματος Πυροβολικού είναι ο διοικητής του Εθνικού Στοιχείου Υποστήριξης και αναπληρωτής εθνικός διοικητής της στρατιωτικής δύναμης. Ο λοχαγός Καλογιάν Ντιμιτρόφ του 4ου Συντάγματος Πυροβολικού είναι ο διοικητής του αποσπάσματος, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του υπουργείου.

-

Related posts

Κίνα: Το Πεκίνο θα προωθήσει σταθερά την οικονομική ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

admin

Rolls Royce: Περικοπή 2.500 θέσεων εργασίας σε παγκόσμια κλίμακα

admin

Τουρκία: Αφαίρεση τουρκικής ιθαγένειας και δήμευση περιουσίας από όσους εντάχθηκαν στον ισραηλινό στρατό συζητά η Εθνοσυνέλευση

admin

Συρία: Κλειστά παραμένουν τα αεροδρόμια Δαμασκού και Χαλεπίου έναν μήνα μετά τις ισραηλινές επιθέσεις

admin

Γερμανία: Η υπ. Εσωτερικών Ν. Φέζερ τάσσεται υπέρ της απέλασης υποστηρικτών της Χαμάς

admin

Kohl’s: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και επιβεβαίωσε το guidance

admin

Μακρόν: Ο θάνατος του Ναβάλνι δείχνει την αδυναμία του Κρεμλίνου και τον φόβο του για όλους τους αντιπάλους

admin

ΗΠΑ: Ένοχη για μονοπωλιακές πρακτικές κρίθηκε η Google – Θα της επιβληθεί πρόστιμο

admin

Η Αρμενία είναι έτοιμη για συνθήκη ειρήνης με το Αζερμπαϊτζάν, επιθυμεί εξομάλυνση σχέσεων με Τουρκία

admin