Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Άμεση αποπομπή Γεωργιάδη – Ακραίο δείγμα κυνισμού η δήλωση του ακροδεξιού υπουργού σας

Την άμεση αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του, αναφερόμενος στην κυνική δήλωση του υπουργού Υγείας, ο οποίος δήλωσε πως η τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή «και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ το 1983».

Ο κ. Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ότι η «δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό υγείας ‘η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς’ είναι ακραίο δείγμα κυνισμού».

«Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να ‘θεραπευτεί’ μόνο με άμεση αποπομπή του», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κυνικές δηλώσεις Γεωργιάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αντιπαρήλθε το γεγονός ότι κάθε μέρα καλείται να απαντήσει σε κάποια καταγγελία για τον Γολγοθά που βιώνουν νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και διερωτήθηκε κυνικά για το εάν «υπάρχει μήπως Εθνικό Σύστημα Υγείας στον κόσμο που να μην έχει προβλήματα».

«Τα χιλιάδες περιστατικά που καθημερινά πάνε καλά, δεν πρόκειται να τα ακούσετε, αν όμως συμβεί η παραμικρή στραβή θα σπεύσουν όλοι να κατηγορήσουν το ΕΣΥ. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ είναι ψευδής», υποστήριξε.

Και προσέθεσε: «Στον Βόλο μια τουρίστρια έπαθε ανακοπή Σάββατο και είναι λογικό να μην υπήρχε γιατρός, διότι έτσι συμβαίνει σε κάθε Περιφερειακό Νοσοκομείο της χώρας από την εποχή των αείμνηστων Γεννηματά και Αυγερινού. Ωστόσο, το ασθενοφόρο έφτασε στα 20 λεπτά από τον Δομοκό, όπως και η νοσηλεύτρια ήταν άρτια εξοπλισμένη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τη σώσουμε, διότι ήταν βαριάς μορφής η ανακοπή. Επίσης, η έγκυος στην Πρέβεζα είχε συνεχή παρακολούθηση και δεδομένου ότι δεν υπάρχει κλινική νεογνών στην περιοχή, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας με ασθενοφόρο, συνοδεία ειδικευμένης γυναικολόγου και όχι αγροτικής γιατρού που γράφτηκε ψευδώς. Τέλος, η γιατρός στη Σάμο δεν έπαθε εγκεφαλικό, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι έχουμε τεράστια προβλήματα στο νησί».

Σε άλλη τοποθέτησή του, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», είπε μάλιστα πως «κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού γιατρούς».

Related posts

Βασίλης Κικίλιας: Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, υπάγονται ΕΜΥ και Εθνικό Αστεροσκοπείο

admin

«Πρόταση» Οικονόμου σε Ακάρ για αγώνα ειρήνης ανοιχτής θαλάσσης με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων κολυμβητών

admin

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον απερχόμενο πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα

admin

Οικονόμου: Ανεβαίνουμε «πίστες» γεωπολιτικά

admin

Τουρκία: Θα κάνουμε τα πάντα για την προστασία των δικαιωμάτων μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, λέει ο Ερντογάν

admin

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Αμετανόητος κι αποκομμένος από την κοινωνία

admin

Η δήλωση Ιμάμογλου για Τζιτζικώστα δεν άρεσε στους Τούρκους

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου – «Η ιστορία θα τους κρίνει»

admin

Νίκος Σκουλάς: Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

admin