Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Top-10 του Only Fans και τα εξωφρενικά ποσά που κερδίζει

H ιδέα πίσω από το Only fans είναι πως όλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό σύμπαν που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την καραντίνα του κορωνοϊού. Οι συνδρομητές του κάθε λογαριασμού μπορούν να επικοινωνούν προσωπικά με τους δημιουργούς περιεχομένου.


Iggy Azalea


Η Iggy Azalea είναι Αυστραλή ράπερ, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σίδνεϊ και απέκτησε διεθνή φήμη με το ντεμπούτο άλμπουμ της, “The New Classic”.

Tι κάνει στο OnlyFans: “Μόλις κοίταξα πέρα από την επιφανειακή κουβέντα για το τι σημαίνει να έχεις ένα OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω μια ιδέα στον κόσμο των πολυμέσων”. Σύμφωνα με την Αυστραλιανή Daily Mail, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Watch What Happens Live” αυτή την εβδομάδα, η Αυστραλέζα hitmaker αποκάλυψε ένα από τα πιο πονηρά αιτήματα που δέχεται από τους θαυμαστές της. Μιλώντας στον παρουσιαστή Andy Cohen, η 32χρονη εξομολογήθηκε ότι στέλνει X-rated φωνητικά μηνύματα σε συνδρομητές στα οποία τους εξευτελίζει για το μέγεθος του ανδρισμού τους.


Kέρδη: 9,2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.


Coco Austin


Η Νικόλ Νάταλι Μάροου, γνωστή ως Κόκο Όστιν, είναι Αμερικανίδα μοντέλο, χορεύτρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1979 στο Λος Άντζελες και έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού. Από το 2002 είναι παντρεμένη με τον ράπερ Ice-T.

Tι κάνει στο OnlyFans: Στο OnlyFans, η Coco μοιράζεται αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο, επικοινωνώντας με τους θαυμαστές της σε προσωπικό επίπεδο. Το περιεχόμενό της κυμαίνεται από “glamorous” φωτογραφήσεις μέχρι προσωπικές και σέξι ματιές στα παρασκήνια της ζωής της.

Κέρδη: 9 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος

admin

Ακίνητα – Βραχυχρόνια μίσθωση: Τετραπλασιάστηκαν τα φορολογικά έσοδα για το ελληνικό δημόσιο

admin

Επίδομα βενζίνης: Ξεκινούν αύριο Τρίτη οι αιτήσεις ανάλογα με τον ΑΦΜ – Πώς θα γίνει η πληρωμή

admin

Επιδόματα – ΟΠΕΚΑ: Ποιες ενισχύσεις πληρώνονται σήμερα

admin

Swatch Group: Τα ρολόγια που έγιναν ανάρπαστα από τους Ελληνες, το ρεκόρ τζίρου και οι προσλήψεις

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Δεύτερη σερί εβδομαδιαία άνοδος με νέα ρεκόρ – Διψήφιο τραπεζικό «άλμα» εντός του 2024

admin

JUMBO: Μειώθηκαν οι πωλήσεις το οκτάμηνο του 2020

admin

Γεωργιάδης: Οι αλλαγές που φέρνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο είναι υπέρ των εργαζομένων

admin

Ποιοι δικαιούνται φέτος επίδομα θέρμανσης και τι ποσά θα λάβουν

admin