Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλείται οριστικά η άδεια της BetShop

Για την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων είναι ζωτικής σημασίας η προστασία των οικονομικών συμφερόντων των παικτών του νόμιμου δικτύου τυχερών παιγνίων, επισημαίνει η Αρχη σε ανακοίνωσή της.

Η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού παικτών της BetShop από την ΑΑΔΕ μπορεί να αποτελέσει μία αφετηρία για την ισχυροποίηση του νομικού και κανονιστικού πλαισίου, που θα ενισχύσει την προστασία των παικτών, συμπληρώνει.

Η ΕΕΕΠ επεξεργάζεται ήδη και θα υποβάλλει σύντομα σχετικές προτάσεις.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο γεγονός, η Επιτροπή Μελών της ΕΕΕΠ, στη συνεδρίασή της τής 9ης Αυγούστου 2024, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

  • Την οριστική ανάκληση των με αριθμό 578/7/05.07.2021 και 578/8/05.07.2021 αποφάσεων της ΕΕΕΠ περί χορήγησης Αδειών Διεξαγωγής Τυχερών παιγνίων μέσω Διαδικτύου, Τύπου 1 και Τύπου 2 αντίστοιχα, στην εταιρεία με την επωνυμία «B2B GAMING SERVICES (MALTA) LIMITED», για παράβαση του υπό στοιχείο 10 (γ) όρου χορήγησής τους.
  • Την κατάπτωση υπέρ της ΕΕΕΠ των με αριθμό F02383/00 και F02384/00 εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης, για τον λόγο ότι η εταιρία δεν τήρησε τις νόμιμες υποχρεώσεις της και δεν έχει προβεί στην άμεση καταβολή κερδών σε παίκτες λόγω παύσης της δραστηριότητάς της.
  • Τη δρομολόγηση διαδικασιών για την καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους παίχτες που είχαν ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη στην ιστοσελίδα της εταιρίας και δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο πάροχος, μέχρι σήμερα, συνεργάζεται ικανοποιητικά με την ΕΕΕΠ. Από τα δεδομένα του ηλεκτρονικού λογαριασμού παικτών, προκύπτουν και τα εξής:


Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Δημήτρης Ντζανάτος, τόνισε «ότι πρόθεση της ΕΕΕΠ είναι, πάντα σύμφωνα με τον Κανονισμό Παιγνίων, να καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά στους παίκτες. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου απαιτείται να διαμορφωθούν οι κατάλληλες τεχνικές και διαδικαστικές προϋποθέσεις. Η ΕΕΕΠ εργάζεται ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση.»

Related posts

Deutsche Telekom: Τι παρουσίασε στο φετινό Mobile World Congress

admin

Εθνική Τράπεζα: Άνω του 5% το ποσοστό της Capital Group

admin

Η ERGO Ασφαλιστική επεκτείνει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της

admin

ΔΕΗ: Εγκρίθηκαν από τη ΓΣ οι αλλαγές στο καταστατικό και η πολιτική αποδοχών μελών ΔΣ

admin

Λάμψα: Τη διετία 2024-25 η επάνοδος στα μεγέθη του 2019

admin

Alpha Bank: Απαιτεί μεγάλες επενδύσεις τις επόμενες δεκαετίες η ενεργειακή μετάβαση

admin

Νέα mobile εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Pαyzy

admin

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Όμιλος ΟΝΕΧ μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

admin

Νέα πλατφόρμα για επιχειρήσεις από την Grant Thornton

admin