Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα στην Πάρο ανοίγει η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα ΑΒ στο νησί της Πάρου, στην περιοχή Άνω Παρασπόρος – Κουκουμαυλές. Το νέο κατάστημα, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, περιλαμβάνει ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσφέροντας όφελος αγορών 10% μέχρι και τις 11 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, όσοι επισκεφτούν το ολοκαίνουριο AB κατάστημα στην Πάρο μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέατα,, ποτά και αναψυκτικά, καλλυντικά και απορρυπαντικά, καθώς και μια ευρεία γκάμα ειδών παντοπωλείου. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει τμήμα τυριών – αλλαντικών. Επιπλέον, για τους επισκέπτες, διατίθενται 27 θέσεις στάθμευσης και 5 ταμεία, συνολικά, με τα 3 από αυτά να είναι self-check out, για ακόμη πιο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε πρόσφατα και στην ανακαίνιση των καταστημάτων της σε Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή. Αυτές οι ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, καθώς και τη στήριξη της εγχώριας αγοράς και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Related posts

Μνημόνιο Συνεργασίας της Warply με την Mastercard

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Ξεκίνησε η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων στη Λακωνία

admin

ΟΠΑΠ: Καθαρά κέρδη 224,4 εκατ. στο εξάμηνο, προμέρισμα €1

admin

Στη Fairfax το 15% του AΝΤ1+ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

admin

Νέα υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας από τη Eurolife FFH

admin

Τσουχτερές αυξήσεις σε όλα τα ασφάλιστρα, ποιοι είναι οι λόγοι

admin

Alpha Trust: Δωρέαν διάθεση μετοχών σε ΔΣ και προσωπικό

admin

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση Κερδών 20% το 2023

admin

Νέος επικεφαλής της Rothschild & Co στην Ελλάδα ο Μάριος Μπρούστας

admin