Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Μπάιντεν: Η Κάμαλα Χάρις πήρε “εξαιρετική απόφαση” επιλέγοντας τον Τιμ Γουόλς

Η Κάμαλα Χάρις πήρε μια “εξαιρετική απόφαση” επιλέγοντας τον κυβερνήτη Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της, δήλωσε σήμερα ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Το δίδυμο “θα είναι μια ισχυρή φωνή για τους εργαζόμενους και την αμερικανική μεσαία τάξη”, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος με ανάρτηση στο X. “Θα είναι οι ισχυρότεροι υπερασπιστές των ατομικών μας ελευθεριών και της δημοκρατίας μας”, πρόσθεσε.

Στα μέσα Ιουλίου, ύστερα από ισχυρές πιέσεις, ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, δίνοντας τη στήριξή του για την προεδρία στην αντιπρόεδρό του, την Κάμαλα Χάρις.

Η Χάρις, υποψήφια πλέον των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Χ νωρίτερα σήμερα την επιλογή του Γουόλς για υποψήφιο αντιπρόεδρό της.

“Ως κυβερνήτης, καθηγητής και βετεράνος, έχει προσφέρει σε εργαζόμενες οικογένειες σαν να ήταν η δική του. Είναι υπέροχο να τον έχουμε στην ομάδα. Τώρα, ας πιάσουμε δουλειά”, δήλωσε η Χάρις αναφερόμενη στον Γουόλς, στην ανακοίνωση επιλογής του.

Ο Γουόλς, ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότας , είναι ένας βετεράνος της Εθνοφρουράς και πρώην εκπαιδευτικός, με εμπειρία στην πολιτική αφού υπηρέτησε επί 12 χρόνια στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Είναι η “μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου” δήλωσε ο Γουόλς, στην πρώτη του αντίδραση για την υποψηφιότητά του. “Θα τα δώσω όλα”, υποσχέθηκε, λέγοντας: “Η αντιπρόεδρος Χάρις μας δείχνει την πολιτική της τέχνης του εφικτού. Μου θυμίζει λίγο την πρώτη μέρα στο σχολείο”.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς θα κάνουν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια αργότερα σήμερα.

Related posts

ΔΟΑΕ: Ενέκρινε το σχέδιο της Ιαπωνίας για απόρριψη στον ωκεανό επεξεργασμένων ραδιενεργών υδάτων

admin

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο διάσημος τραγουδιστής Τόνι Μπένετ

admin

Η Ουάσινγκτον θα παράσχει πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία

admin

Ετοιμη για ένταξη στο ΝΑΤΟ η Σουηδία – Πράσινο φως και από Ουγγαρία

admin

Ρωσία: Καταστράφηκαν 11 εναέρια και 5 θαλάσσια drones της Ουκρανίας

admin

Γεωργία: Διαδηλώσεις και αναταραχές για το νομοσχέδιο περί “ξένης επιρροής”

admin

ΗΠΑ: Αισθητή επιβράδυνση της ανάπτυξης το α’ τρίμηνο

admin

Ζ. Μπορέλ: Η διακοπή υποστήριξης στην UNRWA θα σήμαινε “μεγαλύτερη ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα”

admin

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέει στους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να συντρίψουν τον εχθρό

admin