Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικογένεια Ψαλλίδα: Χωρίς τέλος η περιπέτεια των πλειστηριασμών

Χωρίς τέλος φαίνεται να εξελίσσεται η περιπέτεια της «Έδραση-Ψαλλίδας», αλλά και της οικογένειας Ψαλλίδα με τους πλειστηριασμούς. Μετά την απώλεια εταιρικών assets, αλλά και μιας εξοχικής κατοικίας στη Μύκονο, στο στόχαστρο έχει τεθεί τώρα και ακίνητο-διαμέρισμα του Κωνσταντίνου Ψαλλίδα στην περιοχή του Χαλανδρίου.


Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου 2024, εκτός εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή του, ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της GALAXY IV FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY, ειδικής διαδόχου της Alpha Bank.





Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι. Κατά την έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για κυρίως οικιστική περιοχή αρκετά πυκνοδομημένη, με την πλειονότητα των κτιρίων να είναι παλαιότερες και νεότερες οικοδομές σχετικά καλών προδιαγραφών κατασκευής.


Ο πλειστηριασμός αφορά ακίνητο σε οικόπεδο επιφάνειας 1.139,34 τ.μ. στη θέση «Λιούτσα ή Τούφα». Πρόκειται για μία αυτοτελή και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία του ισογείου ορόφου, του Κτιρίου 1 του κτιριακού συγκροτήματος, η οποία αποτελείται από οκτώ αίθουσες και διάδρομο, επιφάνειας 206,31 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας εξ αδιαιρέτου επί του οικοπέδου 220/1000.





Στην οριζόντια ιδιοκτησία ανήκει κατ’ αποκλειστική χρήση το βορειοδυτικό τμήμα του ακάλυπτου χώρου του οικοπέδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία και την εξωτερική εικόνα και κατάσταση του ακινήτου, θεωρείται κατά παραδοχή ως έτος κατασκευής το 1990. Από την εξωτερική αυτοψία εικάζεται ότι μεγάλο μέρος αποτελεί χώρο κατοικίας και συγκεκριμένα ισόγειο διαμέρισμα. Περαιτέρω αναφέρεται ότι «μορφολογικά το κέλυφος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκριτικά με το κτιριακό απόθεμα της περιοχής» και ότι «πρόκειται για συμβατική κατασκευή που συμβαδίζει με το χρόνο ανέγερσης».


Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 421.000 ευρώ. Τονίζεται ωστόσο, ότι «σε περίπτωση προσκόμισης επιπλέον δικαιολογητικών τα οποία τροποποιούν την ανωτέρω παραδοχή, η αξία του εκτιμώμενου θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί».









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Φοιτητικό επίδομα: Οι αλλαγές στα ποσά, οι δικαιούχοι και οι εξαιρέσεις

admin

Γιάννης Μανιάτης: Δέκα επιχειρησιακά σχέδια για την Πράσινη Ανάπτυξη

admin

Wall Street: Έντονες διακυμάνσεις – Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες

admin

Υπουργείο Οικονομικών μετά την επίθεση του Ιράν: Πρώτη γραμμή άμυνας οι έλεγχοι στα αποθέματα και στον εφοδιασμό καυσίμων

admin

S&P: Ανοδικά οι τιμές των ομολόγων μετά την αναβάθμιση – Ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα η Ελλάδα

admin

e-αποδείξεις: Πιθανή η μείωση του 30% για το 2021 – Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι

admin

Viva Wallet: Ανταλλάσσουν αγωγές ο Χάρης Καρώνης και η JP Morgan γράφουν οι Financial Times

admin

Ρύθμιση 72 έως 120 δόσεων: Ο οδικός χάρτης – Αναλυτικά παραδείγματα

admin

Φόρουμ των Δελφών – Γεωργιάδης: Oι επενδύσεις έρχονται στις χώρες που τις θέλουν περισσότερο

admin