Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bullying από Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη – Έβαλε τα κλάματα η Λινού – Δείτε το βίντεο

Η επίθεση, σε προσωπικό πεδίο, που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του, Αθηνά Λινού, να ξεσπάσει σε κλάματα.

  • Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, η οποία, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», τόνισε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο

Επίθεση στον Πολάκη από Παπαθανάση και Μπιμπίλα

Προηγουμένως, ο ειδικός αγορητής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ’ αυτό τον τρόπο: «Δεν θέλουμε να περάσει αυτή η γραμμή στη Βουλή. Έχει γίνει επανειλημμένως, και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κ. Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα. Εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε, δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον, ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».

«Είναι μη αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά επίθεσης για τα χαρακτηριστικά του προσώπου των άλλων», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιώργος Στύλιος.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με τον χώρο που βρισκόμαστε. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές, αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον», τόνισε και ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης.

Ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από παρόμοιες συμπεριφορές.

Ενόψει δε και της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ξεκινά σε λίγη ώρα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θίξουν το θέμα καθώς δεν συμφωνούν με αυτές τις συμπεριφορές.

Πειθαρχικά μέτρα κατά Πολάκη ζητάει ο Άδωνις

Παρέμβαση σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή έκανε ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του, αναφέροντας πως, ενώ ο ίδιος ήταν απών, ο Παύλος Πολάκης «επιτέθηκε με απίστευτη λεκτική βία» στην νομική του σύμβουλο «κ. Νατάσσα Πετρούλια».

«Εν ώρα εργασίας της λοιπόν, ο βουλευτής του @syriza_gr της επιτέθηκε διότι είπε: ‘δεν του αρέσει η φάτσα της κλπ’, προσοχή η κυρία αυτή δεν έχει το δικαίωμα του λόγου στην Επιτροπή, δεν μίλησε καθόλου στον κ. Πολάκη», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και προσθέτει ότι επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα και ζήτησε τη λήψη πειθαρχικών μέτρων από την Βουλή εναντίον του Παύλου Πολάκη.

«Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο @syriza_gr θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά», σημειώνει καταληκτικά.

Related posts

Γεωργιάδης: Δεν νοείται βουλευτής της ΝΔ να μην ψηφίσει τροπολογία για μετανάστες αλλά ο Σαμαράς έχει… αυτονομία

admin

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής

admin

Μαξίμου: «Παραδέχεται ότι παραβίασε τη νομοθεσία»

admin

ΣΥΡΙΖΑ για Μηταράκη: Βαφτίζουν «προσωπικούς λόγους» τις διακοπές του

admin

Στα 54 το νέο όριο ηλικίας για υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

admin

Η ΑΔΑΕ επιμένει για τον πλήρη φάκελο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ για Σκρέκα: Αφού δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια, το ρίχνει στις… ασκήσεις φυσικής. Και μη χειρότερα!

admin

Αποστολάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έδωσε νέο ενδιαφέρον – Ο κόσμος έχει ελπίδες από το κόμμα

admin

Σχεδιάζουν νέο ραντεβού πριν από τη συνάντηση κορυφής

admin