Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Pink Woman (Όμιλος Intrafashion) εξαγοράζει την Axel Accessories

Ο Όμιλος INTRAFASHION ABEE (Pink Woman) και η AXEL ACCESSORIES AE ανακοινώνουν την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την εξαγορά του 100% των μετοχών της AXEL από την INTRAFASHION μετά την επιτυχή ολοκλήρωση σχετικού ελέγχου, που ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAFASHION GROUP, Δημήτρης Ματεμτζής: «Η Axel αποτελεί κορυφαία στο είδος της Ελληνική Εταιρεία αξεσουάρ, με ευρεία αναγνωρισιμότητα και πολυετή καταναλωτική αποδοχή. Με γνώμονα τα στρατηγικά αναπτυξιακά μας πλάνα στοχεύουμε να επενδύσουμε -με τη βοήθεια των Κ. Λαγουμάκη και Ιφ. Κουτσουβέλη που αποτελούν την ιστορική βάση αλλά και την κινητήρια δύναμη του brand -στην ισχυρή εδραίωση και ανάπτυξη της Axel τόσο στην Ελληνική, όσο και τις διεθνείς αγορές, με κύριο άξονα το κανάλι χονδρικής. Είμαι πεπεισμένος πως η ισχυρή δομή του Ομίλου Intrafashion σε συνεργασία με το ταλαντούχο δυναμικό της Axel θα παράξουν σημαντικές συνέργειες που θα ωθήσουν σε ανάπτυξη μεριδίων αγοράς, πωλήσεων καθώς και σε αξιόλογους δείκτες επιχειρηματικής κερδοφορίας πολύ σύντομα».

Ο Κώστας Λαγουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Axel σχολίασε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την AXEL. Η από κοινού απόφαση μας με τον Δ. Ματεμτζή και τον όμιλο INTRAFASHION GROUP, κορυφαίο retailer στον χώρο, θα αποτελέσει μία πετυχημένη συνέργεια στον χώρο που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις μας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές και συνεργάτες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ότι η ΑXEL πολύ σύντομα θα καταστεί κυρίαρχη στον χώρο του γυναικείου αξεσουάρ. Τόσο εγώ όσο και η Ι. Κουτσουβέλη θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλη την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας».

Related posts

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων από τη Eurolife FFH

admin

Λανακάμ: Αύξηση πωλήσεων φέρνουν οι νέες συνεργασίες

admin

Μοτοδυναμική: Ο Πάρης Κυριακόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος από 1η Ιανουαρίου

admin

Την Avis επαναπιστοποίησε η TÜV AUSTRIA Hellas

admin

ΕΥ Ελλάδος: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το διαγωνισμό «Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

admin

Στα σκαριά μεταφορές με cargo drones από ΕΛΤΑ, συνεργασία με Dronamics

admin

Ποιες startups διακρίθηκαν στο 8ο Envolve Award Greece

admin

Στη δημοσιότητα ο απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας 2022 του ομίλου Mitsis

admin

Ανδρομέδα: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ, εσωτερική η διαδοχή

admin