Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλος Χορηγός στο 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης η Τράπεζα Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με στόχο να αναδείξει τον πολιτισμό της Ηπείρου. Το Φεστιβάλ Δωδώνης θα υλοποιηθεί από τις 26 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου με εμβληματικές παραστάσεις στον χώρο του αρχαίου θεάτρου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Ηπείρου ενισχύει διαχρονικά πολιτιστικές δραστηριότητες της περιφέρειας που αναδεικνύουν τη σημασία της Τέχνης και προβάλλουν την Ήπειρο στο πανελλήνιο και διεθνώς. Το Φεστιβάλ Δωδώνης αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της ελληνικής περιφέρειας που συμβάλλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα ενός από τα σπουδαιότερα αρχαία θεατρικά μνημεία της Ελλάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, ανέφερε:

«Είμαστε περήφανοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζουμε ως μεγάλοι χορηγοί το Φεστιβάλ Δωδώνης. Έναν θεσμό που προάγει τον πολιτισμό και που η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Ηπείρου. Το φετινό πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με σημαντικές παραστάσεις που θα στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης. Από τις 27 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου η καρδιά του πολιτισμού της ελληνικής περιφέρειας θα χτυπά στη Δωδώνη. Εμείς στην Τράπεζα Ηπείρου πιστεύουμε ότι η ύπαρξη θεσμών με υψηλού επιπέδου πολιτιστικό προϊόν συμβάλλει πολύπλευρα στην αναβάθμιση της περιοχής, πνευματικά και οικονομικά. Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακαλέτση και σε όλους όσους κρατάνε ζωντανό το Φεστιβάλ».

Το 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Υλοποιείται από το 2017 στον αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Δωδώνης και σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου.

Related posts

Ευρώπη Ασφαλιστική: Ο Δημήτρης Κλώνης εκλέχθηκε αντιπρόεδρος

admin

Αντικαθιστά τον στόλο οχημάτων της στο αεροδρόμιο της Αθήνας η Goldair Handling

admin

Δυο ακόμη πλοία μεταφοράς οχημάτων παρήγγειλε η Neptune Lines

admin

Νέο αναβαθμισμένο κατάστημα Public στο Γέρακα

admin

Ποιοι έλαβαν την τιμητική υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος» της Space Hellas

admin

Ο Όμιλος Ηρακλής ενισχύει στην πράξη τον κλάδο μελισσοκομίας της Βόρειας Εύβοιας

admin

ElvalHalcor: Ενδείξεις ανάκαμψης στη διεθνή ζήτηση

admin

Ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα κατάρτισης γεωπόνων της Μπάρμπα Στάθης

admin

Hub καινοτομίας εξετάζει η Bosch Hellas

admin