Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλή βράβευση για την ΟΛΠ ΑΕ στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η ΟΛΠ Α.Ε. για την καθοριστική συνεισφορά της στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας, στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώνονται από τη Direction Business Network και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η OΛΠ Α.Ε. έλαβε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου Οργανισμοί Λιμένων», αναφορικά με τη θέση της στον κλάδο, βάσει του κύκλου εργασιών της, των κερδών προ φόρων και ταμειακών διαθεσίμων, σύμφωνα με την οικονομική χρήση του έτους 2022, καθώς και το βραβείο «Greek Business Champions», το οποίο απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις των ετών 2022 και 2021 αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων. Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της Εταιρείας ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της OΛΠ Α.Ε. Άγγελος Καρακώστας.

Με αφορμή τις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η Εταιρεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OΛΠ Α.Ε. κ. Su Xudong εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχή και σταθερά ανοδική οικονομική πορεία της, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συγκυριακά ούτε περιστασιακά, αλλά οφείλονται στη συστηματική δουλειά και την πιστή εφαρμογή της κατάλληλης όπως όλα δείχνουν στρατηγικής, που στόχο έχει τη διαχρονική καθιέρωση του Πειραιά ανάμεσα στα κορυφαία λιμάνια της Μεσογείου και της Ευρώπης. Επιπλέον ο κ. Su Xudong σημείωσε ότι κάθε επιτυχία του Λιμένος συμβάλλει ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, γεγονός που κάνει όλους στην Εταιρεία διπλά περήφανους και χαρούμενους.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου με τη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα για 9η συνεχή χρονιά.

Related posts

Κοινή εταιρεία Ν. Καραμούζη με την οικογένεια Τσαούτου (ΕΨΑ)

admin

Achmea-Μητρική Interamerican: Κέρδη 630 εκατ. το 2020

admin

Πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας για απόφοιτους πληροφορικής από το Public

admin

Επενδύσεις σε ΑΠΕ και Net Matering από τη SABO

admin

Λειτουργικές ζημιές για τον όμιλο Skroutz το 2022

admin

Λανακάμ: Στο +30% οι πωλήσεις εξαμήνου

admin

Jan Karas: Ο ΟΠΑΠ στοχεύει σε EBITDA 720 εκατ. ευρώ για το 2022

admin

HELLENiQ ENERGY: Στις 28/12 η ΓΣ για τον διορισμό τριών μελών του ΤΑΙΠΕΔ στο ΔΣ

admin

ΓΕΚ Τέρνα: Προσαρμοσμένα κέρδη 88,8 εκατ. στο 9μηνο

admin