Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ο σημαντικότερος βρετανικός σιδηροδρομικός φορέας επηρεάστηκε από τεχνικό πρόβλημα του συστήματος πληροφορικής

Ο σημαντικότερος σιδηροδρομικός φορέας της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι επηρεάστηκε από τεχνικό πρόβλημα του συστήματος πληροφορικής, κάτι το οποίο θα οδηγήσει πιθανόν σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

“Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή εκτεταμένα προβλήματα του συστήματος πληροφορικής στο δίκτυό μας”, ανακοίνωσαν σήμερα με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι τέσσερις σιδηροδρομικές εταιρείες του ομίλου Govia Thameslink Railway.

“Οι ομάδες μας τεχνικών πληροφορικής ερευνούν αυτήν τη στιγμή για να προσδιορίσουν την αιτία του προβλήματος”, διευκρίνισαν, προσθέτοντας ότι αναμένονται “πιθανές ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής”, καθώς οι εταιρείες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα συστήματα που αφορούν τους οδηγούς.

“Άλλα σημαντικά συστήματα, κυρίως οι πλατφόρμες μας ενημέρωσης πελατών σε πραγματικό χρόνο, έχουν επίσης επηρεαστεί”, συνεχίζουν στην ανάρτησή τους, συνιστώντας στους επιβάτες να αναζητήσουν προηγουμένως πληροφορίες για τα δρομολόγιά τους.

Η βλάβη αυτή σημειώνεται καθώς αυστραλιανές επιχειρήσεις επηρεάστηκαν από “τεχνικό πρόβλημα σε μεγάλη κλίμακα”, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη αρχή κυβερνοασφάλειας της χώρας.

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι έχει λάβει “μέτρα άμβλυνσης” μετά το τεχνικό πρόβλημα που επηρέασε πολλές επιχειρήσεις.

-

Related posts

Ουκρανία: Δεν διαθέτουμε επαρκή μέσα για να προστατεύσουμε τις αποθήκες σιτηρών

admin

Βρετανία: Σύλληψη ενός υπόπτου για τον εντοπισμό ανθρώπινων λειψάνων σε μία γέφυρα του Μπρίστολ

admin

Η Κεντρική Τράπεζα Τουρκίας αύξησε κατά 250 μονάδες τα επιτόκια και σηματοδότησε παύση στις αυξήσεις

admin

ΕΕ: Ενίσχυση της συνεργασίας με Ουκρανία και Μολδαβία

admin

Βόρεια Κορέα: Έπειτα από περισσότερα από τρία χρόνια η χώρα ανοίγει τα σύνορά της για τους πολίτες της που βρίσκονται στο εξωτερικό

admin

Σι: Οι δεσμοί ανάμεσα στο Πεκίνο και τη Μόσχα ενισχύθηκαν το 2023

admin

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επιθέσεις κατά εκλογικών τμημάτων

admin

Παλαιστίνιος υπουργός καλεί τις ΗΠΑ να πιέσουν το Ισραήλ να ανοίξει το πέρασμα της Ράφα

admin

Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη του Βερολίνου στα Τίρανα

admin