Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιθέσεις

Είναι «λυπηρό» ότι «έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα πέρυσι στις εκλογές, στις εθνικές, και μάλιστα μεταξύ των δύο εκλογών, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι θα μειωνόταν η χρηματοδότηση του επόμενου χρόνου», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις σχέσεις του με τον προκάτοχό του. Ο νυν πρόεδρος του κόμματος έχει πυκνώσει τόσο τις επιθέσεις του στον πρώην, ώστε πλέον γίνεται ξεκάθαρο πως έχει τα φόντα να πάει τον πολακισμό της δολοφονίας πολιτικών χαρακτήρων σε άλλο επίπεδο.

Τιμή

Θα ήταν τιμή του να τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι «οι οποίοι κατηγορούν και ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα για μαύρα χρήματα», δήλωσε με το απαραίτητο ηρωικό ύφος ο Χρήστος Σπίρτζης σε έναν απ’ τους πολλούς ον δε ρέκορντ καβγάδες του με την Κουμουνδούρου. Εντάξει, οι εσωκομματικές διενέξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση έμοιαζαν πάντα με επεισόδια τηλενουβέλας. Πλέον, όμως, τα συριζαϊκά δράματα στερούνται οποιουδήποτε τραγικού στοιχείου. Προκαλούν μόνο γέλιο, όχι κλάματα.

Υποψήφιοι

Αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της η Αννα Διαμαντοπούλου. Κάποιοι διατείνονται πως όσο πληθαίνουν οι εναλλακτικές όποιων θα προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες για να αναδείξουν την επόμενη ή τον επόμενο αρχηγό του Κινήματος, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον των πολιτών για τις πράσινες διεργασίες. Ισως. Αλλά υπάρχει κι ανάποδη ανάγνωση: το πλήθος των υποψήφιων προέδρων υποδηλώνει ότι το κόμμα έχει καθιερωθεί πια ως μικρομεσαίο – εξού και πολλοί νομίζουν ότι είναι ικανοί να ηγηθούν αυτού.

Κουκούλες

Ο Παύλος Μαρινάκης αναρωτήθηκε «γιατί φοβάται ο κ. Κασσελάκης και το κόμμα του να βγουν οι κουκούλες, αν το αποφασίσει η Δικαιοσύνη;». Εύλογα η κυβέρνηση ποντάρει στη ζημιά που συνεχίζει να προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Novartis. Ωστόσο, όπως θα μπορούσε να επισημάνει στην κυβέρνηση ένας επαγγελματίας επικοινωνιολόγος, καμία σκευωρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης – όσο μεγάλη κι αν είναι – δεν βαραίνει περισσότερο από την τρέχουσα επικαιρότητα όταν στην τελευταία κυριαρχούν ειδήσεις για κυβερνητικές αστοχίες και παραλείψεις.

Related posts

Ο Λαζόπουλος πυροβολεί Τσακαλώτο: Πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφτασε στη Γαύδο για τα Θεοφάνια

admin

Τι αλλάζει η «νέα» τουρκική πολιτική στην ανατολική Μεσόγειο

admin

Εχασαν όλοι στο ίδιο συνέδριο

admin

Ερντογάν: Το «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» έγινε εφιάλτης των εχθρών μας

admin

Τούρκος αναλυτής: Η Ρωσία στήριζε Ελλάδα – Τώρα την έχουμε στην τσέπη μας

admin

Η Ασημακοπούλου «φορτώνει» τη διαρροή στον Θεοδωρόπουλο

admin

Υπόγειες διαδρομές Μαξίμου – Αρχιεπισκοπής

admin

Μητσοτάκης στη Milliyet: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν – Οφείλουμε περίοδο χωρίς εντάσεις

admin